Peller Mariann az addikciójáról vallott: Nem voltam tisztában saját magammal, ami a függőséget illeti

Peller Mariann megdöbbentő bejelentést tett: ő is függő volt.

2024. március 27., 11:04

Szerző:

Bár a Kajdi-Ördög viszály a címlapsztori, azért Peller Mariann is szerepel a ma megjelent Best magazinban, méghozzá egy megdöbbentő vallomással. Az RTL műsorvezetőnője az vallja be, hogy utólag visszatekintve függőnek tartja magát, bár ezt akkoriban nem ismerte fel.

A 40 éves műsorvezető-szinkronszínész a következőket meséli a lapban:

„a Lélekközösség című rádióműsorom legutóbbi vendége egy addiktológiai konzultáns volt. Épp arról beszélgettünk, hogy mindenki függ valamitől, amikor én is színt vallottam arról, hogy sokáig mennyire nem voltam tisztában saját magammal, ami a függőséget illeti. Később rájöttem, nem jó, hogy euforikus örömet érzek, ha vásárolhatok.”

Az alábbi posztban látható az addiktológiai konzultáns fotója.

„Ahogy jöttek a műsoraim, a Lélekközösség, az Utazás a lelked körül, megírtam a regényeimet, úgy épült le a vásárlás utáni vágyam, és helyeződött nagyjából 5-3 éve máshová a hangsúly”

– mondja Peller Mariann arról, hogy úgy érzi, ezen a függőségen most már túl van. Két héttel ezelőtt a műsora vendége egyébként Nagy Zsolt volt, aki szintén beszélt nemrégiben a függőségről: ő alkoholbeteg volt.

Peller Mariann nővére, Peller Anna tavaly ilyenkor jelentette be, hogy elválnak a médiából szintén országosan ismert Lukács Mikivel. Fél évvel azelőtt volt, hogy Peller Mariann szintén a nyilvánosság elé állt azzal, hogy vége a házasságának, elválik a férjétől, Juni Györgytől. Peller Mariann a következőket írta az Instagramon erről az igen súlyos témáról:

„2 együtt töltött év után meghoztam a súlyos és nehéz döntést, kilépek a házasságomból. A helyzet önmagában is fájdalmas, szomorú és nehéz. Ezért hálásan köszönöm mindenkinek – beleértve a média munkatársait is – az emberséget, tapintatot és megértést azzal kapcsolatban, hogy egyik fél sem szeretne erről a nyilvánosság előtt beszélni.”

Lapértesülések szerint a megelőző két évben egyre többször került hullámvölgybe Peller Mariannék házassága, ekkor üthették fel a fejüket a gondok. A pár azonban nem beszélt ezekről a problémákról, mint ahogy korábban az esküvőjükről, sőt, gyermekeikről sem osztottak meg semmit a médiában.

Megszólalt azonban Peller Mariann édesanyja, ő a következőket nyilatkozta lányai válásairól.

„Mi mindig a támaszai vagyunk a lányoknak, és most különösen nagy szükségük van ránk. Szeretetet, nyugalmat árasztunk feléjük, és továbbra is tisztelettel, megbecsüléssel fordulunk a családunk minden tagjához”

– nyilatkozta az édesanya a Blikknek egy évvel ezelőtt.

(Kiemelt kép: YouTube/LélekKözösség Peller Mariannal)