Tihanyi Tóth Csaba a függőségéről vallott: Egy lakás árát vertem el szerencsejátékon

Tihanyi Tóth Csaba szerencsejáték-függő volt.

2023. október 3., 08:26

Szerző:

Tihanyi Tóth Csaba elárulta, hogy fiatalkorában szerencsejáték-függő volt. A színésznek akkor nőtt be a feje lágya, amikor 1997-ben közel félmillió forintot nyert, és ebből az összegből megalapította a Tihanyi Vándorszínpadot.

„Agglegényként szerencsejáték-függő voltam. Összességében egy békásmegyeri lakás árát vertem el különböző kaszinókban. De 1997. június 16-án benőtt a fejem lágya, amikor rám mosolygott a szerencse. Egy József körúti pókerteremben ugyanis majdnem félmilliót nyertem egy pókergépen. Nem játszottam el a pénzt, hanem vettem belőle egy autót, majd létrehoztam a saját színtársulatomat. Kaszinóba azóta se tettem be a lábamat, viszont a vállalkozásom a mai napig biztos megélhetést jelent a népes családom számára” 

– nyilatkozta Tihanyi Tóth Csaba a Meglepetés magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

A színész arról a siófoki szépségversenyről is beszélt, ahol megismerte a feleségét. A Barátok közt Novák Lacija zsűrielnök volt, míg a felesége, Rita a műsorvezető.

„A jobbomon a polgármester ült, a bal oldalamon a tavalyi szépségkirálynő. Amikor Rita kijött a színpadra, áramütésszerűen megérintett a mosolya, a kedvessége, a nőies finomsága. Noha korábban sosem találkoztunk egymással, a körülöttem ülőknek azonnal kijelentettem, hogy ő lesz a feleségem. Még aznap, 2002. május 17-én megismerkedtünk” 

– mesélte Tihanyi Tóth Csaba.

Mint megírtuk, nemrég Benedek Miklós is őszintén vallott arról, hogy szenvedélye volt a kártyázás. A róla szóló cikket ide kattintva olvashatja el. 

(Kiemelt kép: Tihanyi Tóth Csaba Instagramja)