Tóth Gabi sírva beszél Krausz Gáborról friss interjújában – videó

Tóth Gabi énekesnő vallomásával indul Kiss Ramóna új interjúsorozata.

2024. június 17., 07:51

Szerző:

Amint megírtuk, Kiss Ramóna vezetésével és TV2 Titkok címmel új műsor indul a kormányközeli kereskedelmi csatornán, és az első vendég Tóth Gabi lesz.

Tóth Gabi sírva fakad

Egyelőre csak a beszélgetés előzetese érhető el, a teljes adás majd szerdától lesz megnézhető-meghallgatható. De amint lenni szokott, a legdrámaibb pillanatokba már a beharangozó is bepillantást nyújt, és ebből kiderül, hogy Tóth Gabi elsírja magát az interjú közben, amikor a házassága végéről és a válásáról beszél.

„Amikor elmondtam neki, hogy szeretném, ha vége lenne, akkor az volt bennem, hogy én nem akarok neki fájdalmat okozni, mert tisztelem, mert ő a gyerekem apja”

– mondja Tóth Gabi, és az énekesnő ezek után azt is megerősíti, hogy a válása miatt veszített el családtagot.

„Nagyon közelit”

– teszi hozzá az énekesnő Kiss Ramóna kérdésére válaszolva, de hogy kit, az (egyelőre) nem derül ki.

Az előzetes persze azzal is kecsegtet, hogy a teljes adásból olyan titkokat is megtudhatunk, amiket eddig Tóth Gabi soha nem árult el.

Tóth Gabi az édesapjáról

Most, hogy a korral haladva már apák napját is ünnepeljük, Tóth Gabi szintén megemlékezett az édesapjáról, csak úgy, mint tavaly, erdélyi turnéja kapcsán. Ez a turné alább is szóba kerül, és Tóth Gabi a jelek szerint nem meri az erdélyi melléknevet kisbetűvel írni, talán azért, nehogy a helyes írásmóddal megbántsa a határon túli magyarokat. Ezúttal az Instagramon az ide kattintva megtekinthető posztban a következőket osztotta meg:

„Apa! Hiányoznak a gyermekkorom szép élményei veled! Rengetegszer erőt ad, mert azt az érzelmi mélységet, amit te adtál nekem, azzal tudok a mai napig így megélni mindent a színpadon is! Imádtam tavaly, hogy megéltük együtt az Erdélyi [sic!] turnét és velem voltál! Van, hogy elsodor az élet tőled, de a szívemben mindig az egyik legfontosabb helyen vagy, hisz tudod, hogy mennyire apás vagyok! Hívlak holnap is, mert mindig te tudod, hogy mitől romlott el bármi a házban! Mágus Putyi, szeretlek! Maradj velem még legalább annyi évig, mint ahány éves vagy... de azt nem árulom el, nyugi!”

Az énekesnő egyébként a napokban is nosztalgiázott gyermekkora szép emlékeiről, amikor Tapolcán panelban laktak. Most, hogy Tóth Gabinak már saját családi háza van Szentendrén, azt mondja, már képtelen lenne panelházban lakni. Hozzátette a következőket is:

„A tesómmal, Verával egy körülbelül nyolc négyzetméteres szobában laktunk ketten. Volt egy nagy ágyunk és annyi. Nem voltunk gazdagok, sőt… Nagyon nem voltunk azok. Az anyukám mindig azt mondta, szegények vagyunk, de jó életünk van!”

(Kiemelt kép: TV2/Titkok)