Tóth Gabi hatalmas bejelentést tett, alig lehet ráismerni

Tóth Gabi teljesen átalakult.

2024. június 14., 11:56

Szerző:

Tóth Gabi életében tavaly hatalmas változások voltak, és az énekesnő most megint megújult, igaz, ez azért annyira most radikális változtatás.

Tóth Gabi átment Kleopátrába

Tóth Gabi, aki az elmúlt években volt szőke és sötét hajú, rövid és hosszú hajú egyaránt, a következőket írja friss posztjában az Instagramon:

„Sári Kata, aki nem csak az egyik legjobb fodrász, de egy nagyon jó barát is, akire 12 éve számíthatok!
Mindig rám hangolódik és feltölt lelkileg azzal, hogy olyan frizurákat készít, amiket megálmodok!
Szeretlek Kata, köszönöm, hogy minden helyzetben mellettem vagy!”

Az ehhez tartozó fotókból kiderül, hogy Tóth Gabi ezúttal Kleopátra-frizurát álmodott meg magának, sőt, mintha a szemöldökei is vastagabbak lennének a szokásosnál.

Tóth Gabi átalakulásai

Emlékezetes, hogy Tóth Gabi rengetegszer váltott már stílust az évek során. A Megasztárban vadóc, tetovált rockercsajként tűnt fel, de aztán most az utóbbi időben átment keresztény, népviseletben néptáncoló anyába. A tehetségkutatónak annak idején szerves része volt, hogy a sztársághoz átfazonírozták a jelentkező énekeseket, és ezért a műsor első évadaiban Lakatos Márk volt a felelős.

Tóth Gabi azonban később azt nyilatkozta többször is, hogy amit a Megasztárban láthattunk, az inkább egy ráerőltetett szerep volt. Ezzel kapcsolatban nyilatkozva Lakatos Márk korábban ezt mondta a 168.hu-nak egy exkluzív interjúban:

„Kicsit visszás nekem ez, hogy Tóth Gabi elmesélte, hogy ezt az egész tetoválós karaktert hogyan akarták külső személyek ráerőltetni – ezek szerint valószínűleg én is, hiszen én voltam az első stylistja. Mi a vadóc, punkos karakterét hoztuk elő, ami benne volt tizenéves kora óta: egy hisztis, csapongó, impulzív művészkarakter, amibe simán belefér az, hogy egyik nap ezt mondja, a másik nap meg azt. Én a pálfordulásain sem vagyok meglepődve, nem is ítélem el emiatt. De mielőtt felvette a földig érő, hosszú szoknyát és vállat takaró matyóblúzt, még egy évvel ezelőtt is – Puzsér Róbert szavaival élve – prostituáltként szaladgált a színpadon, büszkén arra, hogy milyen jó alakja lett a szülés után. Én itt érzek egy kis csúsztatást: Gabi ezt a vad, démoni, nagyon szexi, kicsit Pinkre hajazó karaktert valószínűleg saját magában is érezte és szerette, különben nem építette volna tovább ilyen sokáig. Nem az a baj, hogy ezt most megváltoztatta, sőt teljesen érthető, hogy nem bugyiban énekel augusztus 20-án a Bazilikában. Nem kéne viszont ebből most egy olyan sztorit kreálni, hogy mindaz, ami addig volt, az csak külső hatásra és manipulációra történt, de most megtalálta az igazi személyiségét, és most végre ő lett a csodaszarvas hátán népdalokat énekelve a magyarok nagyasszonya.”

Sok énekesnőnél a produkció része a folyamatos átalakulás, talán Madonna a leghíresebb arról, hogy fénykorában szinte minden új számához teljesen új karakterré lényegült át. Hogy lehet akkor, hogy Madonnát pont ezért szerették annyira olyan sokan, Tóth Gabi viszont kritikát kap az átváltozásai miatt? Erre így válaszol Lakatos Márk:

„Mert Madonna soha nem tagadta meg az előző dolgait. Madonnával azért lehet együtt menni, mert ő nagyon szervesen építi az imázsát a ’70-es évek szőrös hónaljú szexfotóitól kezdve mostanáig, a tinédzsert játszó hatvanéves nőig.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)