Madonna felismerhetetlen az új, trágár és erőszakos videóján, a rajongók kiakadtak

Madonna új videóját talán értenénk, ha még mindig Halloween lenne. De így...?!

2022. november 6., 08:11

Szerző:

Így nézett ki Madonna hétfőn, azaz Halloween éjszakáján.

És így nézett ki Madonna négy nappal később, amikor már egyáltalán nem volt Halloween. Hát nem mondhatni, hogy annyira nagy lenne a különbség.

A fenti felvételben való szereplést Madonna szemöldökei nem vállalták, az egykori popkirálynő mindenesetre egy olyan számra tátog, amelyben megközelítő fordításban azt rappeli bizonyos Baby Keem, hogy:

„voltál már jól pofánbaszva?”

Madonna hűséges rajongói rengeteg dolgot láttak már a most 64 éves művésznőtől az elmúlt négy évtizedben, de vannak közöttük, akiknek ez azért már tényleg sok (vagy ha úgy vesszük, kevés). A kommentek túlnyomó többsége megdöbbenésnek, csalódottságnak és kritikának ad hangot, íme egy példa:

„világéletemben hatalmas rajongó voltam, úgyhogy nagyon szomorú (és félelmetes) Madonna hanyatlását végignézni. Ez egy kamasz TikTokján lehet, hogy vicces, de ne már...”

Madonna utoljára három és fél éve jelentetett meg új albumot. A díva jelenleg önéletrajzi filmjén dolgozik forgatókönyvíróként és rendezőként, az alkotás munkacíme egyelőre Little Sparrow, azaz Kicsi veréb.

(Kiemelt kép: Madonna Instagramja)