Madonna egy magyar származású színésszel szelfizett és két nővel csókolózott 64. születésnapján

Madonna Funtek Sándorral és egy csókos asszonnyal bulizgatott dél-Olaszországban.

2022. augusztus 17., 12:21

Szerző:

Tegnap volt Madonna 64. születésnapja, és amint az Elle is megírta, a popkirálynő dél-Olaszországban tartott buliján megismételte a hírhedt, 2003-as csókjelenetet a Video Music Awardsról. Akkor Britney Spears és Christina Aguilera volt a két partnernője, most az alábbi videó szerint két kevésbé híres barátnőjének a szájába dugta bele a nyelvét borozgatás közben-után egy autóban.

Madonna nem azért csinál dolgokat, hogy azok utána titokban maradjanak, szóval a duplacsókról van videó az Instagramon, alább lehet megtekinteni.

Szintén az Instagramról derül ki, hogy Madonna a születésnapján találkozott a Sandor Funtek néven ismert színésszel is. Közös fotójukat automatikusan eltűnő Instasztoriban nézheti meg, aki még időben van. A 32 éves férfit magyarul minden bizonnyal említhetjük Funtek Sándorként: bár Franciaországban született és él, édesanyja francia, édesapja viszont magyar.

További képeket talál Madonna születésnapjáról az alább posztokban. A képfeliratban az énekesnő szicíliai királynőknek nevezi magát és vendégeit.

Alább Madonnát második legidősebb gyermeke és egyben második fia köszönti, Rocco Ritchie, aki szintén oroszlán csillagjegyű, mint édesanyja (ezt maga Madonna emeli ki a posztban), és akinek az édesapja Guy Ritchie brit filmrendező.

Madonna még 63 éves volt, amikor az alábbiak történtek vele

Szakított Madonna és 35 évvel fiatalabb párja

Videó: Madonna tetovált valakinek a kezére, sajnos nem sikerült jól

Madonna új aktfotóit cenzúrázni kellett, de nem ezért akadtak ki rá a rajongók

(Kiemelt kép: Madonna Instagramja)