Videó: Madonna tetovált valakinek a kezére, sajnos nem sikerült jól

Madonna életében először tetovált valakit, íme, a popkirálynő szerint „borzalmas” végeredmény.

2021. november 29., 10:16

Szerző:

Madonna videót publikált arról az Instagramon, hogy megcsináltatta élete harmadik tetoválását: a „megcsókolt” szót írták héberül a csuklójára. Az alábbi felvétel még érdekesebb részlete azonban, hogy ezek után a 63 éves énekesnő bevállalta, hogy ő is csinál egy tetoválást a korábban rajta dolgozó tetoválóművésznek. A férfi kézfejére egy X került, de mint kiderült, ez a mesterség nem is olyan könnyű, mint amilyennek látszik (ha egyáltalán annak látszott), a szimpla ábra ugyanis nem sikerült túl jól Madonnának.

„Ne felejtsd el, hogy ezt te kérted”

– figyelmezteti Madonna előre a férfit. Majd amikor odatetoválta az esetleg keresztként is értelmezhető X-et, a végeredmény láttán a popkirálynő a következőket mondja:

„ó, ez borzalmas. Hú, de rossz vagyok. Figyelj, ez az első tetoválásom. Bocs. Ne mondd el senkinek, hogy ezt én csináltam.”

Íme a videó.

És íme a végeredmény a világ első (és könnyen lehet, hogy utolsó) Madonna-tetoválásának tulajdonosától. A kép bal oldalán látható alkar Madonnáé, az ő csuklóján látható X az egyik korábbi tetoválása.

(Kiemelt kép: Madonna Instagramja)