Madonna a felismerhetetlenségig plasztikázva köszönt be az MTV-gálára egy baljós mondattal

Tökéletesen ránctalan arc, a mellei minden korábbinál nagyobbnak tűnnek.

2021. szeptember 13., 12:33

Szerző:

Vasárnap este tartotta az MTV nevű amerikai tévécsatorna minden évben szeptemberben szokásos gáláját, a VMA-t. Ezeknek a show-knak a kezdetektől fogva emlékezetes szereplője volt Madonna évről évre, és a 63 éves popkirálynő az idei díjkiosztót sem hagyta ki. Az Instagramra több képet is kitett az estéről.

Madonna abból az alkalomból köszöntötte az MTV-t, hogy a csatornát 1981-ben indították be, azaz most 40 éves. A tökéletesen ránctalan arcú popkirálynő nagykabátban lépett a mikrofon elé, majd a kabátot persze ledobta, és bemutatta, milyen dominaszerkót visel alatta, még Madonnától is meglepően nagy dekoltázzsal.

„Azt mondták, nem leszünk tartósak”

– mondta Madonna a VMA színpadán minden bizonnyal arra utalva, hogy az emberek nem jósoltak nagy jövőt az énekesnő és a csatorna együttműködésének. Ugyanezt a mondatot Madonna egyértelműen saját magára, illetve saját karrierjére vonatkoztatva is megismétli a fenti Instagram-posztban, utalva arra, hogy karrierje 35 év után is folytatódik (igaz, No1 slágere utoljára 2000-ben volt a popdívának az USA-ban, a hivatalos népszerűségi-hallgatottsági top10-be pedig 2012-ben került be utoljára egy dala).

Ez a bizonyos mondat annyiban baljós, hogy amint arra talán Madonna is emlékszik, szinte szó szerint ugyanezt mondta anno ugyanezen a színpadon Michael Jackson is az 1994-es MTV VMA nyitányaként. Akkor Lisa Marie Presley volt a popkirály újdonsült felesége, és Jackson a gálán azt mondta fejével neje felé bökve egy teátrális csók előtt, hogy

„senki nem gondolta volna, hogy ez tartós lesz.”

Másfél évvel később, két év házasság után Lisa Marie Presley beadta a válókeresetet.

(Kiemelt kép: Madonna Instagramja)