Hiába szakítottak, közös nyaralásra készül Peller Anna és Lukács Miki

Peller Anna és Lukács Miki a szakításuk dacára még mindig együtt élnek, sőt közös nyaralást terveznek. 

2023. március 24., 07:30

Szerző:

Két nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy 14 év után válik Peller Anna és Lukács Miki! A páros egy videóüzeneten keresztül tudatta a hírt a világgal, ám a felvételen elmondják, a szakítás dacára is jóban vannak, barátként tekintenek egymásra, valamint a közös, 9 és féléves kislányukat, Annabellát a jövőben is közösen nevelik majd. 

Nos, úgy tűnik, hogy az egykori szerelmesek tényleg kifejezetten jóban maradtak, ugyanis alig jelentették be a válásukat, máris együtt látták őket az Átriumban. Mint megírtuk a Segítség! Iskola! Avagy túlélőkalauz szülőknek című darab olvasópróbáján jártak, ugyanis a darabban Lukács Miki is játszik, az eseményt pedig Anna moderálta. Akik látták őket, azt hihették valami félreértés történt, hiszen úgy tűnt, mintha mi sem történt volna köztük. Sőt, aki netán lemaradt a válás híréről, annak fel sem tűnt, hogy zajlik egyáltalán köztük valami. 

Emiatt persze joggal merülhet fel a kérdés, hogy ha ennyire harmonikus a kapcsolatuk, miért döntöttek mégis a válás mellett? Pláne, hogy a Blikk információi szerint a pár még mindig együtt él, sőt közös nyaralást is terveznek. Persze Anna és Miki ezt előre jelezték, a jelenlegi viselkedésük pedig az élő példa rá, hogy bizony egy válást is lehet intelligensen és szépen intézni. A portálnak egyébként megszólalt Lukács Miki is, aki elárulta, hol tart most az Annával való kapcsolata. 

„Úgy gondolom, jól látszik, hogy megmaradtunk egymásnak barátként. Anna itt van mellettem, segít, amiben kell, és ez fordítva is igaz, számíthat rám”

– mondta Miki, majd hozzátette: számukra teljesen normális, hogy jóban maradtak, és az sem furcsa, hogy együtt mennek nyaralni, hiszen a kislányukon túl, egy nagyon mély barátság is összeköti őket. 

(Kiemelt kép: Peller Anna és Lukács Miki Facebookja)