Pécsi Ildikó fia megdöbbentő dolgot árult el a válásáról

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos fia, Szűcs Csaba már évekkel ezelőtt elvált Pártos Csillától, de az ügynek még messze nincs vége.

2024. június 13., 07:35

Szerző:

Pécsi Ildikó fia és az ő volt felesége látható a Story magazin legfrissebb, ma megjelent számának címlapján. Szűcs Csaba és Pártos Csilla tíz éve mentek szét, és a válásukból nagy botrány lett annak idején, a legendás színésznő is belebonyolódott fia válásának ügyébe.

Pécsi Ildikó fia a válásáról vallott

Annak idején maga Pécsi Ildikó is sokat nyilatkozott fia válásáról, és Szűcs Csaba most elárulta, hogy a pereskedésnek még mindig nincs vége, és a kapcsolata a volt feleségével továbbra sem mozdult el a mélypontról.

„Sajnos nem beszélünk. Még mindig benne vagyunk a vagyonmegosztási perben”

– árulja el Szűcs Csaba. Pedig van egy közös érdekük Pártos Csillával:

„Szeretném lezárni a lelkemben ezt az egészet, és szerintem a másik fél sem bánná már.”

A vagyonmegosztási per elsősorban azért húzódik még mindig, mert továbbra sincs megállapodás a pár közös ingatlanáról. Ebben a budapesti otthonban most a házaspár fia, a 26 éves Csaba lakik, akinek az édesapja azt mondja, hogy a legjobb mégis az lenne, ha eladnák az ingatlant és osztoznának az értékesítésből befolyt összegen.

„Szerintem így lehetne majd ezt kulturáltan lezárni és rendezni”

– mondja Szűcs Csaba. A férfit egyébként 10 éve húzódó válása nem akadályozta meg abban, hogy az életét újrakezdje: már a második feleségével, Zsuzsannával él, és hat évvel ezelőtt született meg a kisfiuk, Zsombor.

Pécsi Ildikó és a fia kapcsolata is majdnem ráment erre a válásra

Emlékezetes, hogy mennyi cikk született annak idején Szűcs Csaba és Pártos Csilla válásáról, és hogy maga Pécsi Ildikó is megszólalt az ügyben. A színésznő fia tavaly tavasszal beszélt arról a TV2-n a Mokka című műsorban, hogy mennyire sajnálja, hogy három évvel azelőtt elhunyt szüleivel való viszonyát az utolsó években beárnyékolta a válása, illetve az azzal kapcsolatban a médiában megjelent nyilatkozatháború. Mint mondja, emiatt feszültség is volt közte és édesanyja közül, mert Pécsi Ildikó volt az a két szülő közül, aki mindig nyilatkozott fia válásával kapcsolatban:

„Édesanyám sajnos beleállt ebbe a történetbe. Beszéltük, ebből volt feszültség is közöttünk, ez sem titkolható. Nagyon szerettem volna, hogy ne menjen el ebbe az irányba. De belement. [...] Én úgy gondolom, hogy a szüleim végső éveiket másképpen élhették volna, ha ez nem történik meg.”

Szűcs Csaba hozzáteszi, hogy azért mondta két hete, hogy nem érez bűntudatot mindezzel kapcsolatban, mert nem ő volt az, aki a válásáról a nyilvánosság előtt beszélt, hanem Pécsi Ildikó – méghozzá az ő kérése ellenére. Sajnálja viszont, hogy a kapcsolatukban emiatt feszültség keletkezett, viszont örül, hogy fia, Zsombor megszületése aztán végül mégis újra összehozta a családot.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)