Nagy bejelentés: Erdélyi Mónika a TV2 Mokka műsorvezetője lett – videó

Iszak Eszter után most Erdélyi Mónika csatlakozik a Mokka stábjához, jelentették be a mai adásban.

2024. június 12., 12:58

Szerző:

Erdélyi Mónika az RTL Mónika Show-jával lett országosan ismert annak idején, de az egykori műsorvezető aztán átment a TV2-höz, és az utóbbi időben is ezen a csatornán tűnt fel rendszeresen. Emlékezetes egyrészt, hogy mennyit sírt a Farm VIP című reality-vetélkedőben, másrészt a Mokkában jelentette be május elején Jákob Zoltán diétás módszerének reklámjaként, hogy 20 kilót fogyott. Nos, ezentúl rendszeresen látjuk majd Erdélyi Mónikát ebben a reggeli műsorban.

Erdélyi Mónika a Mokka vendég-műsorvezetője lett

Váczi Gergő szállította le a nagy bejelentést a TV2 nézői számára a ma reggeli adásban: ezentúl Erdélyi Mónika rendszeresen feltűnik majd a Mokkában.

„Erdélyi Mónika mostantól hétről hétre vendégeket fogad a Mokka konyhájában, hogy megossza velük a titkát, trükkjeit, tapasztalatait arról, hogy hogyan változtatta meg az életmódját, és adott le több, mint 20 kilót”

– hát ez a nagy bejelentés. Erdélyi Mónika mellett rögtön be is érkezett a stúdióba egy házaspár, akik rengeteget fogytak, és azért mentek be, hogy az egykori talkshow-háziasszony meginterjúvolja őket.

„Itt hagylak titeket, jó? Puszi!”

– búcsúzik Váczi Gergő a felkonf végén. Itt találja a teljes videót.

A videó legelején Váczi Gergő utal arra, hogy ők korábban rengeteget dolgoztak együtt Erdélyi Mónikával. Ön lehet, hogy erre nem emlékszik, de a YouTube-nak ebben a tekintetben is kitűnő a memóriája: a TV2-n a Fem3 Café című programot vezették együtt. Az ide kattintva megtekinthető jelenet például 9 évvel ezelőtti, és Erdélyi Mónika éppen egy hamis esküvői meghívóval veri át Váczi Gergőt. A régi szép idők!

Erdélyi Mónika a fogyásról

Erdélyi Mónika tehát a fogyásról beszélget majd emberekkel rendszeresen a Mokkában, és hát már csak azért is jó ötlet ez, mert a műsorvezetőnő az utóbbi bő másfél hónapban annyit beszélt már a diétájáról, hogy valószínűleg már a legapróbb részlet sem maradt megosztatlanul. Pont ma két hete például arról beszélt szintén a Mokkában, hogy milyen fontos a helyes fehérjebevitel, és hogy ő erről hogyan szokott gondoskodni:

„Nekem például egy fehérjeturmixszal indul a napom. Nekem az egy mankó. Akkor pontosan tudom, hogy a napi fehérjebevitel bizonyos százaléka abból már megvan. Rohanó életünk van, ezt hangsúlyozni kell. Ha én tényleg egészségesen, illetve a program alapján be szeretném tartani, hogy milyen összetétele legyen a napi tápláléknak, akkor nekem kellett a segítség. Lehet, hogy nem mindenkinek kell, de nekem kellett, és ez nekem egy nagy segítség volt. Nyilván ebédre eszem húst, tehát nekem ez ilyen szempontból egy könnyebbség, ehetek vacsorára túrót, tojást, akármit szeretnék, de több fehérjére van annál szükségünk, mint amennyit gondolunk, hogy kellene.”

Ha ön nézne még egy kis fogyós Mokkát, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)