Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott 6 hónap alatt: Elárulta, milyen szerepe volt anno a hízásban a két szülésének

Erdélyi Mónika a friss interjújában a szüléseiről beszél: mint említi, bár a közösségi médiában csak az egyik gyermekét szoktuk látni, igazából két lánya van.

2024. június 10., 08:57

Szerző:

Erdélyi Mónika már rengeteg helyen sok mindent elárult a fogyásával kapcsolatban. Most Palik László műsorában árult el egy újabb részletet a YouTube-on.

Erdélyi Mónika segítséget kapott Jákob Zoltántól

Amint azt az első bejelentés óta tudjuk: az egykori Mónika Show műsorvezetőnője az utóbbi fél évben A nagy Ő című műsorból is ismert Jákob Zoltán új fogyókúrás módszerével adta le azt a bizonyos 20 kilót – szerepel is a termék reklámjaiban. A TV2 milliárdosa azonban nem volt könnyű helyzetben, amikor felkérte Erdélyi Mónikát a szerepre, hiszen nem könnyű udvariasan közölni a másikkal, hogy úgy gondoljuk róla, hogy diétázásra lenne szüksége. Még azzal együtt sem, hogy már korábbról ismerték egymást, egy rendezvényen barátkoztak össze korábban.

„Nem sokkal a [megismerkedésünk] után kezdett ő ezzel a témával foglalkozni, és megkeresett engem. Olyan aranyos volt, mert zavarban volt. Azért az ember zavarban van, ha egy másik emberrel közölni akarja, hogy »hát szerintem neked ez a termék jó lenne«. De nem is így vágott bele, hanem elmondta, hogy fejlesztés alatt van, és nagyon szeretné, hogyha... Én meg nagyon örülnék neki, mert legyünk tök őszinték: ha nekem magamtól is ment volna, akkor 15 évem nem ment volna rá arra, hogy cipeljem ezt a húszkilós zsírpárnát magamon. Márpedig így történt. A szülés után, amikor Molli babám megszületett, utána kezdtem azt érezni, hogy valami megváltozott és sokkal nehezebben küzdök meg a kilókkal. Nekem ugye két lányom van, és Viki után sokkal könnyebben meg tudtam magam is birkózni ezzel. Mollika után nem. Többször nekifutottam, sokszor eljutottam 8-10 kilóig, de 20-ig sohasem.”

A fenti nyilatkozat meglepő részlete lehet, hogy Erdélyi Mónika kivételesen mindkét lányáról beszél, mivel a YouTube-on, illetve a közösségi médiában Erdélyi Mónika mellett csak Molli a rendszeres szereplő – mint például alább.

Erdélyi Mónika miből...?

Mindenesetre Erdélyi Mónikával kapcsolatban a testsúlyán kívül arról van rengeteg szó az utóbbi időben, hogy miből tudja megengedni magának például azt a sok utazást, ami a YouTube-on látható. Az alábbi interjú erre is tartalmazza a feleletet:

„Én nagyon szerettem tévézni, de ez soha nem a fő- vagy egyetlen csapásirány volt. Nekem mellette mindig voltak vállalkozásaim, mint ahogy most is vannak. Az én anyukám egy privát bankár, akinél jobban nem tudja senki, hogy melyik sarok hova vág a pénzügyekben. Az én kis pénzemet ő mindig odatette, ahová kell. Úgyhogy mi köszönjük szépen, tök jól vagyunk. Tehát a megélhetésről ennyit, mert mindig ezt kérdezitek, hogy na, és ti most miből éltek, nincs tévé, Úristen! Azért nem megyünk még kéregetni.”

Itt találja a teljes videót.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)