Jákob Zoltán elárulta: ezért szenvedett és szégyellte magát A nagy Ő forgatása alatt

Jákob Zoltán most először beszél így a társkeresős reality forgatásának időszakáról.

2024. május 8., 08:51

Szerző:

Nagyjából tavaly ilyenkor volt A nagy Ő forgatása a címszerepben Jákob Zoltán milliárdossal. A TV2 randizós realityje kreált pár rendkívül kínos szituációt, de az üzletember elárulta, hogy ő közben igazából nem is a nők viselkedése miatt feszengett, hanem egy egészen más okból.

Jákob Zoltán már lélegezni sem mert

A Bors című lapnak nyilatkozva meséli most Jákob Zoltán többek között a következőket a tavalyi forgatásokról:

„Szégyelltem magam és elegem is lett, mert folyton behúzott hassal álltam a kamera előtt. Amikor pedig a lányok bikiniben, én pedig egy rövidnadrágban és trikóban ültünk egy hőkamera előtt, szinte már oxigénhiányos állapotba kerültem, mert még a lélegzetemet is visszafojtottam, hátha attól karcsúbbnak tűnök. Hát nem tűntem annak…”

Igen, Jákob Zoltán úgy érezte, hogy túl nagy a hasa és fogynia kell. Hát ez volt a motiváció arra, hogy elmenjen Svájcba és az onnan nyúlt ismeretekre alapozva létrehozza a saját diétás márkáját.

Erdélyi Mónikát már le is fogyasztotta

Hogy Jákob Zoltán mennyi idő alatt hány kilót adott le saját csodaszerének köszönhetően, azt valamiért nem árulja el, de azt már tudjuk, hogy Erdélyi Mónika is kipróbálta a műkörmös vállalkozó fogyimódszerét, és ő 20 kilót adott le ennek segítségével.

„Nem titok, hogy hosszú évek óta ádáz küzdelmet vívok a kilók ellen, ahogyan az sem, hogy nincs mögöttem egyetlen, igazán sikeres fogyókúra sem. Voltak ugyan részsikereim, de nyolc kilónál többet sosem sikerült ledobnom magamról, és azt is kínkeservek árán, hogy aztán pikkpakk vissza is ugorjon”

– számolt be a Mónika Show egykori háziasszonya a múlt héten a korábbi küzdelmeiről szintén a Bors című lapban.

„Már ott tartottam, hogy vagy teszek valamit még egyszer utoljára, vagy elengedem ezt a fogyás témát, és örökre bujkálni fogok a fotósok elől, amikor megismertem Jákob Zolit, aki olyan lelkesedéssel mesélt az életmódváltó programjáról, hogy engem is sikerült meggyőznie, így belevágtam”

– árulja el Erdélyi Mónika azt, hogy hogyan indult ez az egész életmódváltás.

A műsorvezetőnő 15 éve küszködik a kilókkal, és emiatt kapott is rengeteg bántást a közösségi médiában. Hiába mondták neki, hogy ne olvassa a kommenteket, így is eljutottak hozzá a beszólások. A következőket meséli:

„A magánéletemmel sosem voltam támadható, így az egyetlen fogást találták meg rajtam azok, akik a külsőmre tettek megjegyzéseket. Tényleg nagyon csúnya megjegyzéseket kaptam. Talán a tehén volt a legszebb jelző, amit rám aggattak. Ezt nem lehet megszokni… Egyébként valahogy most ez a hozzáállás is megváltozott. Egy fényképem alatt fecskeként jelent meg az első pozitív hozzászólás, ami valahogy így szólt: »Jól látom, hogy Mónika sokat fogyott?« Hát kérem, a kommentelő szeme igen éles, hiszen tényleg 20 kilótól szabadultam meg, és ez csak a kezdet!”

A két médiaszemélyiség a Mokkában is szerepelt, hogy a Luxoya nevű márkát promózzák Erdélyi Mónika csodás fogyásával.

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)