Jákob Zoltán elárulta, hol szeretne privát szigetet vásárolni

Jákob Zoltán milliárdos már többször is volt itt nyaralni, azon gondolkozik, hogy bevásárol.

2024. január 26., 08:48

Szerző:

Miközben Galkó Balázs színművész azon gondolkozik, hogy mivel egészítse ki 150 ezer forintos nyugdíját, addig Jákob Zoltán műkörömcéges milliárdosnak az okoz fejtörést, hogy vegyen-e egy saját szigetet vagy sem. A legutóbbi Nagy Őről talán kevesebben tudják, hogy a szépségiparon kívül az ingatlanok is foglalkoztatják, pár hete például megmutatta az Instagramon, hogy milyen lakóparkot tervezett-valósított meg.

„Ma nosztalgiáztam egyet a lakóparkban, aminek én voltam a megálmodója és építtetője. A színek, a formák, mind-mind az én jellememet tükrözik”

– áll az alábbi Instagram-posztban. Ezek szerint Jákob Zoltán nagyon szereti a szögleteset.

Mindenesetre az ingatlanfejlesztés szóba került Jákob Zoltán legutóbbi interjújában is, amit az nlc.hu-nak adott. A milliárdos többedszerre volt nyaralni a Maldív-szigeteken az ünnepekkor, és ennek kapcsán merült fel benne, hogy akár vehetne is magának egy saját szigetet a környéken. Persze ott is azonnal végrehajtatna pár módosítást...

„Gondolkodtam már rajta, hogy veszek magamnak itt egy szigetet. A Maldív-szigetek ugyanis rengeteg kis szigetből áll, és vannak olyan kis helyek, amelyeknek még nincs tulajdonosa. Azok a helyek tetszenek a legjobban, ahol van egy kis zöld terület és egy kis világoskék rész, ahol sekély a víz, és ezt fel lehetne töltetni homokkal. Így még nagyobb lenne a sziget nagysága. Nem új keletű dolog a sekély területek feltöltése, Dubajban például ugyanezzel a módszerrel csinálták meg a Pálma-szigeteket is”

– elmélkedik Jákob Zoltán az interjúban.

És hogy miért pont itt? A milliárdos a következőket mondja:

„Imádom a Maldív-szigeteket. Annyira nyugodt ott minden, a legszebbek a színek és ráadásul mindig nyár van. Nagyon vártam már, hogy kipróbáljam a helyi éttermeket is. Jártunk egy víz alatti, és egy, a fák lombkoronájában felépített étteremben is. Mindkettő nagyon izgalmas volt. Amikor a fák tetején voltunk, tisztára úgy éreztem magam, mintha én lennék Tarzan.”

Jákob Zoltán közben a médiából sem fog eltűnni, de a TV2 után a YouTube-on folytatja. Átalakítós műsort kezdett Szépségguru címmel, és természetesen a milliárdos maga a szépségguru, bár persze van egy ötfős csapata, aki segít neki a jelentkező hölgyek átalakításában.

„Önbizalomhiányos nőből lesz egy önbizalommal telt nő”

– így foglalja össze, hogy miről szól YouTube-os sorozata. Alább nézhet bele az első epizódba.

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)