A Jákob Zoltánról megdöbbentő dolgot árult el A nagy Ő győztese: ezért szakítottak

Jákob Zoltán és Hajnal Betti nincsenek már együtt, de mesélnivaló attól még van.

2023. december 7., 13:14

Szerző:

Jákob Zoltán és majdnem-szerelme, Hajnal Bettina láthatóak a Story magazin ma megjelent számának címlapján. Őket A nagy Ő című reality műsor hozta össze, így a kapcsolatukat addig titkolták, amíg a show adásba nem került, amikor pedig adásba került, akkor legott szakítottak egymással. Lehet, hogy nem ez volt az évszázad románca, de érdekesnek attól még lehet érdekes!

Hajnal Bettina így beszél a milliárdossal való románcáról:

„valós érzelmek alakultak ki kettőnk között, és tiszta szívemből szerettem volna, hogy ez a kapcsolat működőképes legyen. De annyira más élet- és anyagi körülményeink vannak, hogy egy idő után kiütköztek a különbségek.”

Hajnal Bettina a következőt említi például a különbözőségek között:

„amíg én 10-12 órát dolgozom, és utána a kislányommal vagyok, addig Zoli egészen máshogy él. Ő ott tart, hogy gondol egyet, és spontán elutazik.”

Ha feltételezzük Hajnal Bettináról, hogy amikor a műsorba jelentkezett, akkor tudta, hogy Jákob Zoltán egy milliárdos, akkor kicsit nehéz elképzelni, hogy A nagy Ő győztese mire számított, hogy milyen lesz a kapcsolata a dúsgazdag műkörmössel. Az édesanya mindenesetre nem tud csak úgy mindent otthagyni és elutazni, mint Jákob Zoltán. Hajnal Bettina mindenesetre többek között a következőket is hozzáteszi:

„hihetetlen figyelem övezett minket, és rengeteg támadást kaptunk. Azt gondolom, ez is hozzásegített minket a döntéshez.”

De hallgattassék meg a másik fél is. Alább Jákob Zoltán nyilatkozatából olvashat egy részletet:

„próbáltuk megoldani a gondokat, ezek között felütötte a fejét féltékenység és vitahangerő-probléma is a részemről, de azt gondolom, mindkettőnk felelőssége, hogy nem jött össze ez a kapcsolat. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, de végül úgy döntöttünk, nem raboljuk egymás idejét.”

Jákob Zoltán egyébként pont most Mauritiuson, az alábbi poszttal búcsúzik az egzotikus nyaralóhelytől.

(Kiemelt kép: Jákob Zoltán Instagramja)