Amióta Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott, minden reggelt ugyanúgy indít: Nekem ez egy mankó

Erdélyi Mónika fél év alatt adott le 20 kilót, erről árult el most egy fontos dolgot.

2024. május 29., 14:31

Szerző:

Két nagy fogyásról is szó volt ma a Mokka című műsorban a TV2-n, és az első interjúalany Erdélyi Mónika volt, aki most úgy beszélt a fogyásáról, hogy Jákob Zoltán szóba se került, pedig eddig az ő cégét reklámozta diétája sikersztorijával.

Erdélyi Mónika minden napot ezzel kezd

Erdélyi Mónika mellett egy táplálkozás-szakértő is a vendége volt a TV2 reggeli műsorának szerda reggel, és a beszélgetésben szó esik arról, hogy fehérjék fogyasztásának testsúlycsökkentő hatása van. Ezzel kapcsolatban az egykori talkshow-háziasszony a következőket mondja arra a kérdésre, hogy egy nap mennyi proteint fogyaszt:

„Nekem például egy fehérjeturmixszal indul a napom. Nekem az egy mankó. Akkor pontosan tudom, hogy a napi fehérjebevitel bizonyos százaléka abból már megvan. Rohanó életünk van, ezt hangsúlyozni kell. Ha én tényleg egészségesen, illetve a program alapján be szeretném tartani, hogy milyen összetétele legyen a napi tápláléknak, akkor nekem kellett a segítség. Lehet, hogy nem mindenkinek kell, de nekem kellett, és ez nekem egy nagy segítség volt. Nyilván ebédre eszem húst, tehát nekem ez ilyen szempontból egy könnyebbség, ehetek vacsorára túrót, tojást, akármit szeretnék, de több fehérjére van annál szükségünk, mint amennyit gondolunk, hogy kellene.”

A szakértő ehhez hozzáteszi, hogy egy diétázó-sportoló felnőttnek testsúly-kilogrammonként 2-2,5 gramm fehérjére van szüksége. Egy ötven kilós ember tehát legalább 100-120 gramm fehérjét fogyasszon egy napon, amit nem túl nehéz teljesíteni. A teljes interjút alább találja.

Emilio 22, Tina 26 kilót dobott le

És még egy, sőt, még két nagy fogyásról volt ma szó a Mokkában, az ő videójukat itt tudja megtekinteni. Ők is már sokadszorra nyilatkoznak a fogyásukról, a Tények Plusznak még február elején a következőket mondták, ekkor közvetlenül egy gyomorbypass-műtét előtt álltak.

„2021-ben kínkeservesen 20 kilót lefogytunk úgy, hogy tényleg nagyon odafigyeltünk a kajára, heti 4 napot mentünk edzőterembe edzővel. Le is ment gyönyörűen 20 kiló, ahogy egy picit lazítottunk ezen, vagy nem tudtunk olyan intenzíven odajárni, vagy nem figyeltünk annyira oda az érkezésre, akkor a 20 kilóból mindjárt visszajött 30. És akkor ott tartottunk, hogy ő is el volt keseredve és én is el voltam keseredve”

– meséli Jellinek Tina az alábbi videóban. Ezért a gyomorbypass mellett döntöttek, amit Isztambulban csináltattak meg, és aminek segítségével a legfrissebb interjú szerint Emilio 22 kilót adott le, Tina pedig 26 kilóval könnyebb, mint korábban.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)