Erdélyi Mónika ezért csak most tudta leadni azt a 20 felesleges kilót: Ezt 15 évig rosszul csinálta

Erdélyi Mónika az évek során rengeteg diétával próbálkozott, hát most megtudta, eddig mit tett, ami megakadályozta a fogyás sikerét.

2024. május 27., 15:20

Szerző:

Erdélyi Mónika 15 évig küzdött túlsúllyal, de az utóbbi időben látványos átváltozáson ment keresztül. Ebben elsősorban a segítségére volt Jákob Zoltán Svájcból ellesett módszere, amit az egykori talkshow-háziasszony azóta is teljes erőbedobással reklámoz. Másrészt azonban Erdélyi Mónika most megjelölt még valamit, ami korábban szerinte megakadályozta a fogyást.

Erdélyi Mónika ezért nem tudott fogyni

A Story.hu közöl friss interjút Erdélyi Mónika műsorvezetőnővel, aki rögtön egy meghökkentő gondolattal kezdi a túlsúly miatt őt ért bántásokkal kapcsolatban:

„Hogy engem mennyit piszkáltak a túlsúlyom miatt, az valami bődületes! Viszont azt kell hogy mondjam, igazuk volt.”

Hát mi azért arra biztatnánk önt és mindenkit, hogy soha senkit ne piszkáljon a túlsúlya vagy egyébként a külseje miatt, de talán hasznosabb Erdélyi Mónikát azzal kapcsolatban meghallgatni, hogy mi segített neki a fogyásban. A médiaszemélyiség ugyanis 20 kilót adott le, és ebben egyrészt segítségére volt a műkörmös milliárdos által hazánkban bevezetett üdvmódszer-rendszer, másrészt egy fontos életmód-változtatás. Erdélyi Mónika nemcsak a tabata nevű edzést kezdte el rendszeresen végezni, hanem még egy dologban módosított az életvitelén. Így fogalmaz:

„Nagy változás – és mint megtudtam, elengedhetetlen a fogyáshoz –, hogy alszom… Ezzel nagyon spóroltam az utóbbi években, éjfél előtt szinte soha nem kerültem ágyba, hatkor meg kelünk a suli miatt, most meg már tizenegykor alszom. Tehát mintha kicseréltek volna!”

A tabata nevű edzésmód egyébként az intervallumedzések egyik típusa. Arról van szó, hogy 20 másodperces intenzív tornát 10 másodperces pihenőidő követ, és ezt a ciklust ismételgeti az ember tetszőleges ideig, vagy legalábbis addig, ameddig bírja. Alább mutatjuk egy YouTube-videó segítségével, hogy hogyan néz ki ez a gyakorlatban.

Mégiscsak fáj

És hogy visszakanyarodjunk a fent elsőként említett témához, azért korábban Erdélyi Mónika elismerte, hogy sosem tudott hozzászokni, hogy a súlya miatt bántják:

„A magánéletemmel sosem voltam támadható, így az egyetlen fogást találták meg rajtam azok, akik a külsőmre tettek megjegyzéseket. Tényleg nagyon csúnya megjegyzéseket kaptam. Talán a tehén volt a legszebb jelző, amit rám aggattak. Ezt nem lehet megszokni… Egyébként valahogy most ez a hozzáállás is megváltozott. Egy fényképem alatt fecskeként jelent meg az első pozitív hozzászólás, ami valahogy így szólt: »Jól látom, hogy Mónika sokat fogyott?« Hát kérem, a kommentelő szeme igen éles, hiszen tényleg 20 kilótól szabadultam meg, és ez csak a kezdet!”

Erről Erdélyi Mónika az alábbi interjúban beszélt a hónap elején.

(Kiemelt kép: Erdélyi Mónika Instagramja)