Diéta: Ördög Nóra a 16:8-as módszerre esküszik, kiderült, mennyit fogyott

Ön ismeri azt a módszert, amit Ördög Nóra alkalmaz? Egészen egyszerű elméletről van szó.

2024. április 18., 07:58

Szerző:

Ördög Nóra most egyszerre két helyen van: egyrészt Taiwanon az Ázsia Expressz forgatásán, másrészt a Story Diéta című magazinban. Az alábbi lapról van szó.

Ördög Nóra koplal

Az újságban Ördög Nóra azt meséli el, hogy életmódváltásra szánta el magát, annak ellenére, hogy amint azt minden tévénéző jól tudja, fogynia nem különösebben kellett. Az egészségesebb, környezettudatos életmód érdekében azonban mindig jó többet tenni, és ennek jegyében a TV2 42 éves sztárja például kiiktatta az étrendjéből egyrészt a szénhidrátot és cukrot, másrészt a tehéntejet, és most már csak növényi tejeket fogyaszt. Nem hiába, a kislánya másfél éve már bejelentette, hogy ő vegetáriánus.

Valamint Ördög Nóra a 16:8-as böjtöt alkalmazza minden áldott nap, aminek a mibenlétét a következőképpen magyarázza el. Reméltük, hogy arról van szó, hogy minden napot a 168.hu olvasásával kell kezdeni, de nem erről van szó (bár a mi oldalunknak is mindenképpen jó hatása van!). Szóval így működik ez a diéta:

„van egy nyolcórás időablak, amikor eszem, és egy tizenhat órás, amikor viszont nem. Ez így elsőre drasztikus lehet, de hamar hozzá lehet ám szokni.”

Mindez a kétgyermekes anyukánál a következőképpen néz ki:

„többnyire dél körül eszem először, addig csak folyadékot fogyasztok, vagyis pontosabban vizet, ízesítetlen teát vagy kávét. És mivel a családommal közös vacsorához ragaszkodom, így este még szoktam enni valami könnyűt. Egyébként van, hogy olykor kicsúszom a nyolcórás időablakból, de akkor sem történik semmi.”

Ördög Nóra a koplalásnak a következő jótékony hatásait figyelte meg saját magán:

„sokkal több energiám van, jobban alszom, és könnyebbnek is érzem magam, szóval bátran ajánlom mindenkinek.”

Tehát bár nem mondja, hogy a súlya csökkent volna, mindenképpen figyelemre méltó, hogy viszont említi, hogy könnyebbnek érzi magát a koplalástól.

További változások

És az életmódváltással párhuzamosan Ördög Nóráék valami máson is változtattak: visszavettek a balatoni terjeszkedésükből, azaz elhatározták, hogy az egyik üzletüket idén már nem nyitják ki. Minderről a Blikknek egy videós interjúban beszélt.

„Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot”

– mondja most a TV2 műsorvezetője. A házaspár balatoni bázisa Akarattyán van, és innen az üzlet miatt folyton át kellett járkálniuk Füredre, ami teljesen tönkretette a nyári időszakot a számukra.

„Azt az örömöt, amit egyébként első körben adott nekünk a Balaton, sajnos, egy kicsit elveszítettük emiatt”

– többek között ezzel indokolja Ördög Nóra, hogy miért nem nyitják ki idén Balatonfüredi üzletüket.

(Kiemelt kép: Ördög Nóra Instagramja)