ByeAlex brutálisan kritizálta a TV2 műsorát: Ördög Nóra triggereli a csajszikat

ByeAlex szerint a TV2 műsorának legutóbbi epizódja megkérdőjelezhető üzenetet közvetített.

2024. április 16., 07:58

Szerző:

ByeAlex a Facebookon osztotta meg a gondolatait a Next Top Model Hungary című realityről. A manökenvetélkedőről szakemberként már Kajdi Csaba is megfogalmazta a véleményét, az RTL sztárzenésze egyszerű nézőként foglalt állást friss és nagybetűket szokás szerint nem tartalmazó posztjában. Bye Alex azzal kezdi, hogy a szerelme, Jamina nézi a műsort, ő maga csak a barátnője miatt van ott a képernyő előtt.

„Jamina figyelemmel kíséri ezt a modelles műsort a tv2-n. ilyenkor várom a sorom, hogy visszakapjam a szép tévém, hogy ps-ezhessek; így hát félig én is hallom.
aztán, most csak halkan gondolkodom rajta, hogy a műsor szerkesztői szerint nincs szöges ellentétben a múlt heti meg a mai műsor témája üzenetileg?
ha jól figyeltem, múlt héten az volt a (rettentően egyedi) fotózási feladat, hogy a lányok pingálják magukra, hogy milyen szavakkal vagy jelzőkkel bántották őket eddig életük során. és akkor mentek a nagy sírások és történetek. és hát, a nagy tanulságok a műsor végén.
most meg, töltök éppen egy pohár bort itten és hallom, hogy (az) ördög nóra azzal triggereli a csajszikat, hogy mondják ki egymás előtt, hogy ki közöttük a legkevésbé őszinte (azaz sunyi), igénytelen, beképzelt, bomlasztó… egyebek. fasza, fasza!
szerkesztésileg nem egy stephen hawking.
senkit se akarok megbántani, csak ez így feltűnt. tuti sokan szeretik; pl. jamus is. amúgy szerintem ő megnyerné”

– írja ByeAlex.

Alább lehet egyébként megtekinteni a ByeAlex által kritizált jelenetet.

Ezt mondta Kajdi Csaba

A műsor indulásakor Kajdi Csaba több interjúban is említette, hogy ez a reality eredetileg az ő részvételével indult volna újra a TV2-n, de miután az influenszerként is ismert modellügynök többször is élesen kritizálta a kormányt, illetve kifigurázott egy sor kormánypárti hírességet, a csatorna nem tartott tovább igényt a szolgálataira annak ellenére, hogy a Visage Modellügynökség vezetőjeként nagyobb sikereket ért el ebben a szakmában, mint bárki más.

„Ennek a műsornak szakmailag semmi köze ahhoz, hogy topmodellt keresünk vagy sem. Sajnos ez egy zs-kategóriás tévéshow lett számomra, ugyanolyan szintű emberekkel, akár a zsűrit nézzük, akár a szereplőket”

– véleményezte korábban a műsort Cyla az az nlc.hu számára adott interjúban. Az ilyen modellkeresős műsorokat más országokban egy-egy nemzetközileg ismert szupermodell vezeti, mint például Heidi Klum vagy Tyra Banks – nálunk Ördög Nóra. Kajdi Csaba hozzáteszi, hogy az indulókat nem egy szakmai, hanem egy NER-közeli zsűri véleményezi:

Tomán Szabina modell múltja sem egy topmodelléhez hasonlítható, hiszen az ismertséget inkább az Árpa Attila-féle házasságának köszönheti, mint a nemzetközi modellkarrierjének. Mást sem hallunk tőle azon kívül, hogy azt mondja, mutasd a catwalkodat. Az egész nem releváns számomra, de nagyon szórakoztató.”

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)