Keveházi Lili ezért sírta el magát az NTMH-ban, amikor édesapja került szóba

Keveházi Lili a Next Top Model Hungary egyik versenyzője. Édesapja Keveházi Gábor balettművész.

2024. március 22., 10:42

Szerző:

Keveházi Lili újra bebizonyította a héten, ami remélhetőleg minden tévénéző számára régóta világos: egy főzős reality nem a főzésről szól, egy éneklős reality nem az éneklésről szól, egy modellkedős reality nem a modellkedésről szól – hanem minden reality a drámáról szól.

Keveházi Lili rögtön az első részben szállította is, amit a producerek és a nézők minden bizonnyal a legnagyobb érdeklődéssel figyeltek. A fiatal és csinos modelljelölt édesapja egy országosan ismert balettművész, Keveházi Gábor. A leendő manöken elsírta magát az adásban, amikor Tomán Szabina arról kérdezte, hogy kinek szeretne bizonyítani, mert azt mondta, édesapjának szeretné megmutatni, hogy igazából mit tud ő. Hát azt például már meg is mutatta, hogy milyen hatásosan tudja kiteregetni a családi problémákat az elvileg teljesen másról szóló műsorban. És hát ki vetne rá követ? Keveházi Lili édesapjával való konfliktusa valóban sokkal érdekesebb, mint egy modellvetélkedő.

Nos, a fenti jelenet után Keveházi Lili nyilatkozott a Bors című kiadványnak, ahol további részleteket árult el arról, amit mindannyian tudni szeretnénk. Így fogalmazott:

„apát fantasztikus táncosnak tartom, de bennem sosem merült fel, hogy kövessem a pályán, mert lehet meglepő, de hozzám egyáltalán nem áll közel a tánc. Mert a tánc egy olyan kecses mozgás, amit az embernek a testével kell végezni, ami nem áll hozzám közel. Próbálkoztam vele, de nem jött be! Minden héten beszélünk, ahogy eddig is, meg találkozunk is, csak én egy nagyon érzelmes ember vagyok, és szeretném, ha édesapámmal is komolyabb kapcsolatom lenne. Ha kicsit mélyebb lenne, ha jobban ismernénk egymást!”

Keveházi Lili édesanyja egyébként Fábián Anita színésznő, akivel a 19 éves modellversenyzője sokkal közelebbi viszonyt ápol. Az interjúban szóba kerül az is, hogy édesanyja bátorította, hogy próbálja meg a vetélkedőt, és lám, remek képességeinek és tehetségének köszönhetően Keveházi Lili be is jutott a legjobb 16 közé!

Még több dráma!

Bekerült a hírekbe az első részből egy Pásztor Bíborka nevű versenyző is, akinek a számára olyan nehézséget jelentett a manökenvetélkedővel járó stressz, hogy fel kellett adnia a versenyt. Pedig az előválogatón azt mondta, hogy van is már némi tapasztalata modellként:

„2016-ban kezdtem modellkedni, de aztán 2018-ban abba kellett hagynom, mert beteg lettem, endometriózist diagnosztizáltak nálam. Ez a nők körében gyakori betegség, a méh nyálkahártyája máshol telepszik le a testben, például csontban, de akár az agyig is felmehet. A modellkarrieremet, a munkámat, a stewardess-képzést is abba kellett hagynom. Négy évig gyakorlatilag semmit sem tudtam csinálni. A párom vitt mosdatni, mindenhova, mert babapózban fekve tudtam csak élni. Görcsökkel, fájdalommal és vérzéssel járt.”

Ezt a jelenetet itt tudja visszanézni.

És ha még többet szeretne hallani arról, hogy mennyi dráma és sírás lesz a Next Top Model Hungary most vasárnapi részében, akkor ajánljuk a figyelmébe a Mokka mai adásából az alábbi beszélgetést, amiben Csordás Cintia és Polgári Léda mesélnek a vetélkedőről.

(Kiemelt kép: a Next Top Model Hungary Instagramja)