Rácz Jenő és Járai Máté eddig bírták egymást A Konyhafőnök VIP-ben: videón a nagy balhé

Rácz Jenő és Járai Máté évek óta ki nem állhatják egymást, most robbant A Konyhafőnök VIP időzített bombája.

2022. november 24., 11:19

Szerző:

A Konyhafőnök VIP jelenleg futó évadának egyik fő sztoriszála, hogy újra összekerült Rácz Jenő és Járai Máté. Az előbbi ugye zsűritag, az utóbbi pedig játékosként indul a versenyben. Szerepeltek ők már együtt egy realityben az RTL-en, méghozzá a Nyerő párosban, ahol annyira össze is vesztek, hogy azóta se álltak szóba egymással.

Nos ezek után várható volt, hogy egy idő után csak egymásnak fog ugrani a két ősellenség a stresszelve főzős műsorban, de az első részekben a sztárséfnek és a színésznek sikerült teljesen civil módon viselkedniük egymással. De csak elértek addig a pontig, amikor egymásnak ugrott a két médiaszemélyiség, hát nézzük.

„Minden megnyilvánulását provokációnak éreztem”

– mondja Járai Máté Rácz Jenőről.

Olyan megnyilvánulásokról van szó, mint például

„fordítva csinálod! Máté, te direkt magadat szívatod? Így kell hámozni!”

vagy

„elkezdtél hisztizni!”

Itt a teljes jelenet, amiből kiderül, hogy Járai Máté kezdte úgy érezni, hogy mindegy, mit csinál, úgyis kritizálni fogják, ezért megfordult a fejében, hogy van-e értelme, hogy ott van. A színész dühében-frusztráltságban a könnyeit nyeli vissza a jelenet vége felé.

Végül Sárközi Ákos is értékelte a szituációt, nem túl nagy meglepetésre kollégája, Rácz Jenő mellett foglalt állást Járai Mátéval szemben. A lényeg: az étel egész jól sikerült, de még jobb is lehetett volna, ha a színész nem sértődik meg, hanem követi a séf kritikáit.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)