Rácz Jenő elképesztő elismerésben részesült

Íme, Rácz Jenő miként reagált a nemzetközi elismerésre.

2022. november 4., 11:29

Szerző:

Rácz Jenő mindkét étterme szerepel megint a Michelin-csillagos hazai vendéglátóhelyek listáján. Az immár hét éttermet tartalmazó listán szerepel egyrészt a Rumour, ahol az RTL realityjeiből is ismert sztárszakács a séf, valamint a Costes is, amit szintén Rácz Jenő vezet.

A hírre A Konyhafőnök zsűritagja a következőkkel reagált a közösségi médiában:

„szavakkal leírhatatlan érzés, hogy a mai napon mindkét éttermem, a Rumour és a Costes Ráday is Michelin-csillagot kapott! Nagyon hálás vagyok a csapataimnak, akik nélkül ez soha nem történhetett volna meg! A legcsodálatosabb emberek vagytok. Köszönjük továbbá a Michelin Guide-nak a bizalmat! Köszönjük a vendégeinknek, akik tartották bennünk a szenvedélyt a vendéglátás iránt! Nem utolsó sorban a Costes cégcsoport dolgozóinak, akik a háttérből segítik a munkánkat nap, mint nap a működésünkben! Megtettük a Rumourral az első lépést, a Costest pedig a hamvaiból élesztettük újra. Gratulálunk továbbá a Guide-ban lévő többi éttermeknek!”

A köszönetnyilvánításhoz az alábbi fotó tartozik.

Rácz Jenő karrierjében a következő állomás, hogy ősellensége, Járai Máté főztjét fogja zsűrizni A Konyhafőnök VIP című műsorban.

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)