A Next Top Model Hungary egyik versenyzője az első részben feladta a versenyt, ezt mondva a zsűriről: Rettegek tőlük

Pásztor Bíborkának a Next Top Model Hungary által generált stressztől kijött a betegsége, sírva hagyta el a versenyt.

2024. március 18., 10:55

Szerző:

Megvolt a Next Top Model Hungary első része a TV2-n. Ebben a realityben most nem énekeseket vagy szakácsokat keresnek, hanem, amint azt a cím is tartalmazza, modelleket. De persze mint minden reality, elsősorban ez sem az éneklésről, főzésről vagy modellkedésről szól, hanem a drámáról.

A drámát az első részben elsősorban egy Pásztor Bíborka nevű versenyző szállította, akinek a számára olyan nehézséget jelentett a manökenvetélkedővel járó stressz, hogy fel kellett adnia a versenyt. Pedig az előválogatón azt mondta, hogy van is már némi tapasztalata modellként:

„2016-ban kezdtem modellkedni, de aztán 2018-ban abba kellett hagynom, mert beteg lettem, endometriózist diagnosztizáltak nálam. Ez a nők körében gyakori betegség, a méh nyálkahártyája máshol telepszik le a testben, például csontban, de akár az agyig is felmehet. A modellkarrieremet, a munkámat, a stewardess-képzést is abba kellett hagynom. Négy évig gyakorlatilag semmit sem tudtam csinálni. A párom vitt mosdatni, mindenhova, mert babapózban fekve tudtam csak élni. Görcsökkel, fájdalommal és vérzéssel járt.”

A babapóz alatt minden bizonnyal a magzatpózt érti a fiatal modell. Az műsorban az első feladat az volt, hogy a Néprajzi Múzeum lépcsőin kellett vonulni járásra gyakorlatilag alkalmatlan, magassarkú cipőkben. A fiatal lány a forgatással-vetélkedővel járó stresszt nem bírta, megint összegörnyedt és sírt.

„Kijött a betegségem a stressztől. Az egész heti stressz az kijött a testemen, lelkemen. Visszajött a betegségem, az endometriózis és a poszttraumás stressz is, amivel eddig pszichológushoz jártam”

– mondja Pásztor Bíborka, akit az alábbi videóban a műsorvezető, Ördög Nóra vigasztal.

„Ezen több gyógyszer se segít, semmi”

– zokogja a modell a fenti videóban. Erre Ördög Nóra azt javasolja, hogy menjenek le együtt a zsűrihez, hogy ezt megbeszéljék velük.

„Én rettegek tőlük!”

– mondja erre könnyei között Pásztor Bíborka, amire Ördög Nóra felajánlja, hogy ő vele megy, így nem lesz mitől rettegni. A zsűri előtti jelenet vége az lett, hogy a versenyző így búcsúzott a műsortól.

A többi versenyző ezek után így botladozott a Néprajzi Múzeum lépcsőin...

A lépcsőzési feladatot sikerrel abszolváló lányok ezek után beköltözhettek egy villába. Az alábbi videó azt mutatja, amikor először fedezik fel a versenyzők új és ideiglenes luxusotthonukat.

Ördög Nórának egyébként ez már a sokadik műsora a TV2-n, és a műsorvezetőnek, illetve családjának annyi elfoglaltsága van, hogy három balatoni boltjukból az egyiket kénytelenek voltak bezárni.

(Kiemelt kép: TV2/Next Top Model Hungary)