ByeAlex döbbenetes vallomása: a paralíziséről vallott

ByeAlex saját bevallása szerint 16 éves kora óta küzd az alvási paralízissel.

2023. április 4., 15:24

Szerző:

ByeAlex egy érdekes témáról beszél friss TikTok-videójában. A mindig extravagáns külsejű zenész azt árulja el, hogy 16 éves korában rendszeresen alvási bénulása, azaz alvásparalízise van. A Wikipédia azt írja erről a szindrómáról, hogy az érintett a szemén kívül egy izmát sem tudja megmozdítani, így még beszélni sem tud. Gyakran kíséri félelemérzet, társulhatnak hozzá hallucinációk (lidércnyomás), vagy testen kívüli élmény.

ByeAlex így számol be a dologról:

„ez az úgynevezett alvási bénulás paralízis, velem 16 éves korom óta történik folyamatosan, legutóbb ma reggel... Amikor tini voltam, és elkezdtem ezt tapasztalni, nagyon ijesztő volt, azt hittem, szellemek szállták meg a lakást vagy meg akarnak engem ölni!”

Az X-Faktor zsűrijének (egykori) tagjaként is ismert médiaszemélyiség hozzáteszi, hogy bár először ijesztő volt ez az élmény, utánaolvasott, és megnyugtat mindenkit, hogy nem kell tőle félni, mert nem veszélyes, sőt, teljesen normális. Íme a teljes videó.

@itsbyealexbitch az egyik legizgalmasabb téma. az alvási paralízis. nehéz. megfoghatatlan. de veletek megtörtént-e már? nem vagytok egyedül. #fyp #apu #fuseli #nightmare #paralizis #alvasibenulas #nemalom ♬ eredeti hang - APU

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)