ByeAlex bizarr képességét mutatta meg félmillió néző örömére – videó

Ki gondolta volna, hogy ByeAlex erre is képes?!

2022. október 17., 11:03

Szerző:

ByeAlex nemcsak zenész és az X-Faktor mentora, illetve félmillió követővel rendelkező influenszer az Instagramon – már a TikTokon is egyre több nézőt vonzanak a videói. Erre a tényre a 38 éves médiaszemélyiség egy Instaposztban hívta fel a figyelmet a következőképpen fogalmazva:

„félmilla felé jár ez a kétnapos szarom a tokkon”.

Azóta már túl is van a félmillán: a cikkünk megjelenésekor 516 ezer megtekintéssel repeszt az alábbi videómontázs, amiben ByeAlex a gégéjét kézzel rángatva utánozza az énekes hangját a POLAND – Feyo Boy című számból.

Ha ezek után ön is gyarapítaná a nézettséget, nincs más dolga, mint a play gombra kattintani, és elájulni, milyen hangok jönnek ki ByeAlex torkán.

@itsbyealexbitch szétbaszta az agyam ez a @lilyachty trekk… 😄🦇 #fyp #apu #byealex #braindead #lilyachty #wooooktopoland ♬ POLAND - Feyo boy

Mondjuk a legnézettebb videója ezen a platformon azért még nem ez, hanem az, amelyikben az ételt kóstoló sztárséfeket parodizálja. Ezt már 1,2 milliószor nézték meg a humoros tartalmak szerelmesei.

@itsbyealexbitch ahogy a chefek kóstolnak… mondjuk par bor után @Konyhafőnök @RTL Magyarország ♬ Dramatic Music - RinkevichMusic

A héten indulnak egyébként az idei X-Faktor élő show-i. Tegnap derült ki, hogy ByeAlex melyik előadókat mentorálgatja majd végig a versenyen. Őket:

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)