ByeAlex és exe szexuális erőszakot tartalmazó horrort néztek a második randijukon – elárulta, melyik filmet

ByeAlex most mesélte el az esetet: a film mégse tette tönkre az esti légyottot.

2022. október 31., 08:09

Szerző:

Itt a Halloween, és ebből az alkalomból ByeAlex egy meghökkentő sztorit osztott meg a Facebookon. Összeállítást készített ugyanis az Elle magazin 10 olyan horrorfilmről, amiket képtelenség végignézni, annyira durvák.

A listán szerepel többek között a Szerb film című, 2010-es, értelemszerűen szerb alkotás is, amely tele van szexuális erőszakkal, és amit a csecsemőt is tartalmazó jelenet miatt több országban betiltottak. Ha kellemes borzongásra vágyik Halloween éjszakájára, ne a Szerb filmet nézze meg.

Megnézte viszont már az alkotást ByeAlex, ráadásul a barátnőjével a második randijukon. Az X-Faktor mentora ezt az Elle Magyarország Facebookján mesélte el egy kommentben a héten a fenti cikkhez kapcsolódva, a következőt írva a listán szereplő 10 filmről:

„az akkor baj, ha én mindet végignéztem, és a legtöbbje közömbös volt? Emlékszem, a Szerb film után filozofáltunk az akkori kedvesemmel (2010-ben), hogy most akkor van-e helye az esti légyottunknak, hiszen mégis csak undorító ez a film… De hát pár perc gondolkodás után úgy voltunk vele, hogy naaaa, azért mégis csak ez a második randink, szóval: letsgooooo...”

Ha ezek után kíváncsi a film trélerjére, kattintson át érte a YouTube-ra!

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)