Bereczki Zoltán elárulta, melyik celebtársától retteg, és kit szeretne kiborítani

Bereczki Zoltán meghökkentő nyilatkozatot tett a Mokkában.

2022. augusztus 19., 11:47

Szerző:

Bereczki Zoltán szerepelt a Mokka című műsorban péntek reggel, és elsősorban két dologról kérdezték. Az egyik ma este tartandó, siófoki koncertje, ahol egy teljes élő zenekarral lép majd fel, a másik téma pedig természetesen a TV2-n hamarosan újrainduló Dancing with the Stars, ahol Bereczki Zoltán továbbra is zsűritagként fog közreműködni.

A táncos-celebes vetélkedő zsűrijébe érkezik két új tag Bereczki Zoltán és Ördög Nóra mellé. Az egyikük Szente Vajk, a másik pedig Juronics Tamás, akit a legszigorúbb zsűritagként harangoztak be az utóbbi napokban. Orosz Barbara műsorvezető mondja is, hogy ha ő versenyző lenne, rettegne Juronics Tamástól, amire Bereczki Zoltán ezt válaszolja:

„figyelj, ha zsűri vagy, akkor is rettegsz tőle!”

Bereczki Zoltán azt ígéri, hogy ebben az évadban kicsit perlekedősebb lesz a zsűri, nagyon bejött ez a vonal például a Sztárban sztárban, ami Majka és Tóth Gabi vitáitól volt hangos. Úgyhogy Bereczki azzal viccel, hogy úgy próbálja majd növelni a feszültséget, hogy beleköt Ördög Nórába:

„azt várom, hogy egy kicsit ki tudom-e borítani a női zsűritársamat. Hogy ki tudom-e billenteni. Messze ültünk egymástól tavaly, és azt szeretném, hogy egy kicsit vitatkozzunk! [...] El fog bírni velünk, én nem féltem őt. De azt remélem, hogy egy picit nem ilyen egyenes lesz az egész, hanem lesz vitatkozós flow-ja is ennek a zsűrinek.”

Hogy ezt mennyire gondolhatja komolyan Bereczki Zoltán, azt minden bizonnyal könnyebb megítélni, ha az ember megnézni az interjút. Kattintson a play gombra!

Még több Bereczki Zoltántól!

Bereczki Zoltán egy világsztárt utánzott a színpadon, de a közönség nagyon nem érezte a ritmust – videó

Bereczki Zoltán a válásáról vallott: Haragudtam a Dórira

Bereczki Zoltán meghökkentő dolgot árult el arról, hogyan neveli a lányát

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagramja)