Bereczki Zoltán a válásáról vallott: Haragudtam a Dórira

Bereczki Zoltán a válása után saját magára, sőt az egész világra is haragudott.

2022. március 8., 08:01

Szerző:

Bereczki Zoltán szerepel Palik László YouTube-csatornájának legfrissebb videójában, és az interjúban szóba kerül a színész-énekes válása is. Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra 2005-ben házasodtak össze, kislányuk 2007-ben született meg, a két színész 13 év kapcsolat után vált el egymástól 2013-ban. Azóta mindketten új kapcsolatban vannak, de Bereczki Zoltán most erre az időszakra emlékezett vissza az interjúban.

A 45 éves híresség a következőket mondja a Palikék világa by Manna alábbi videójában:

„az én valódi önmagam, meg amit te láttál a színpadon, az a boldog, önfeledt valaki, nem ugyanaz volt, és ez a párosunkra is igaz volt: ez a dolog feszült és feszült, aztán csak elpattant. Meg kellett találnom aztán a valódi önmagamat, mindenféle jellemfejlődésen mentem át a válás után. Haragudtam Dórira, haragudtam magamra, haragudtam a világra, és át kellett mennem azon a jellemfejlődésen, amin egy ilyen dolog után épeszű ember átmegy. A mélységeken, a talajfogáson, mindenen. Most érzem magam leginkább magammal azonosnak… Ránézek egy sok évvel ezelőtti fotóra, és látom, hogy én vagyok rajta, de nem emlékszem, nem ismerem fel.”

Bereczki Zoltánról még többet!

Bereczki Zoltánék nem mutatják meg lányukat a nyilvánosságnak

Bereczki Zoltán megdöbbentő titkot árult el a gyerekkoráról

Bereczki Zoltán súlyos anyagi problémái miatt vállalta a Dancing with the Starst

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagramja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.