ByeAlex így reagált arra, hogy melegnek nézték egy iskolában

ByeAlex egy rajongójának válaszolt.

2022. november 21., 12:42

Szerző:

ByeAlex egy meghökkentő beszélgetést osztott meg a Facebookján. Egy rajongója írt neki arról, hogy az iskolában az énektanár hogyan kritizálta az X-Faktor mentoraként országos ismertségnek örvendő zenészt. A rajongó üzenetét a következőképpen próbálhatjuk magyarra fordítani:

„az énektanárom szerint meleg vagy, mert fested a körmöd és a hajad is festve van. Ja, és lehúzol mindenkit, a nulla énektudásoddal, ja és hogy a barátnőd kamu, csak azért van ott, hogy ne tudja senki, hogy meleg vagy. Szerintem kurvára nincs igaza, én imádlak téged, és meg is mondtam neki. Szeretlek!”

ByeAlex a következőket válaszolta erre a rajongónak:

„mondd meg a tanárodnak, hogy inkább azzal foglalkozzon, amiért kapja a fizuját, és ne engem elemezzen, hanem a Bartókot.”

Posztjában pedig még a következőket teszi hozzá:

„komolyan vehető énekóráink mondjuk nekünk se voltak a gimiben… de azért ilyenek sem…”

A fentiekhez ByeAlex a #melegvagymertfestedahajad hashteget teszi hozzá – nem ez az első alkalom, hogy a frizurája miatt kritizálják. A beszélgetés mindenesetre eredetiben így néz ki:

 

ByeAlex egyébként egy fontos hétvégén van éppen túl: szombat este az ő mentoráltja nyerte az idei X-Faktort. Erről részletesebben ide kattintva olvashat korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)