Bálint Antónia a TV2-n tér vissza és a fogyásáról vall: Van egy olyan mappám, hogy „mami kövér” – videó

Bálint Antónia belefáradt a pénzügyi munkába, úgyhogy visszatér a tévézéshez.

2024. május 2., 13:59

Szerző:

Bálint Antónia 8 évig nem volt hajlandó szerepelni a médiában, de most visszatér. Illetve már tavaly visszatért: tavaly egy megkeresésre reagálva az akkori párja, Bársony Farkas győzte meg, hogy üljenek le az RTL-lel és hallgassák meg, hogy miről van szó. Így kerültek be ők ketten a Nyerő Párosba, aminek az első kiesői lettek, majd amire a játék adásba került, szakítottak is. Ezek után az egykori szépségkirálynő most a TV2-n tér majd vissza.

Bálint Antónia újra a médiában

A Tények Plusz riportja azt mondja, bár Bálint Antónia egy ideig igen jól érezte magát a pénzügyi területen, ahol dolgozott, mostanra azonban belefáradt abba a munkába, és úgy érezte, váltani szeretne. Így tért vissza a média világához, amiből pedig 8 évvel ezelőtt nagy erőkkel menekült.

„Nagyon sokáig próbáltak a hajamnál fogva visszahúzni [a bulvárba], hogy »de csak egy interjút«, »de csak ez«, »de csak az«, még jelent meg rólam címlap, amikor már a bankban dolgoztam. Meg kellett szüntetnem a Facebook-oldalamat, 8 évvel ezelőtt ötvenezer követőm volt, ami akkor nagyon nagy dolognak számított, de azt mondták, döntsem el, hogy mit akarok, facebookozgatni vagy a bankban dolgozni”

– meséli Bálint Antónia arról az időszakról, amikor elhatározta, hogy elege van a szereplésből, civil állást vállal.

Most azonban, hogy a pénzügyi munkát nem csinálja tovább, ideje visszatérni a médiába. Ennyit árul el arról, hogy miben-hol fogjuk majd látni:

„kaptam felkérést, többet is szerencsére. Itt a TV2-nél több produkcióban láthatnak majd a nézők. Remélem, sokat, mert ha már elvállaltam, ha már lúd, akkor legyen kövér.”

Az alábbi, múlt héten posztolt képen Bálint Antónia mintha már dolgozna is.

Bálint Antóniának nem olyan a genetikája, hanem fogyózik

Bálint Antónia azt mondja, hogy nagyon szeret enni, és előfordul, hogy ez meg is látszik rajta. Volt olyan, hogy 10 kilót hízott.

„Sokszor mondták már, hogy persze, könnyű neked, mert a genetikád olyan. Hát nem olyan. Nekem volt olyan időszakom, hogy... Van a mappáim között egy olyan mappa, hogy mami kövér, és azt néha meg szoktam mutatni, hogy riogassak valakit, illetve hogy erőt adja, mert mindenki kerülhet ilyen helyzetbe, és onnan vissza lehet hozni magadat”

– mondja Bálint Antónia, hozzátéve, hogy amikor ezt a bizonyos mappát megmutatja másoknak, akkor azt kérdezik tőle általában a képek látták, hogy „Úristen, ez te vagy?!

Bálint Antónia azt mondja, hogy ha látja, hogy feljöttek rá a kilók, akkor általában rákapcsol a sportolásra. Amikor egyszer 10 kiló ment fel rá, akkor például jógázni kezdett, és hamar leadta a súlyfelesleget. Alább lehet megnézni a teljes riportot, ami azt ígéri, hogy hamarosan megtudhatjuk, hogy Bálint Antónia milyen műsort vezet majd a TV2-n, és természetesen vannak benne fotók a fenti a címben emlegetett titkos mappából. A felvétel már csak azért is érdekes, mert Váczi Gergely valamin nagyot hahotázik az elején, de aztán észreveszi, hogy már adásban van, és látványosan megváltozik az arckifejezése.

(Kiemelt kép: Bálint Antónia Instagramja)