Bálint Antónia hét éve civil életet él, íme, mivel foglalkozik most

Bálint Antóniának három diplomája van, derül ki egy friss nyilatkozatából.

2022. január 9., 10:34

Szerző:

Hosszú interjút közöl Bálint Antónia egykori szépségkirálynő-műsorvezetővel a Blikk. Az 1991-es Miss Hungary a fenti, 2020-ban készült képen párjával, dr. Bársony Farkas ügyvéddel látható, és maga Bálint Antónia is hasonlóan komoly munkát végez az utóbbi időben.

„Hét éve abszolút civil életet élek, így döntöttem. Ügyfelekkel foglalkozom, pénzügyi területen. Sok emberrel találkozom, sok embernek kell segíteni. Amikor beszélek egy ügyféllel, csak az számít, a múlthoz semmi köze és én ezt szeretem. Nincs körülöttem kamera, ami azért elég megnyugtató”

– számol be mostani munkájáról Bálint Antónia. Korábban a médiában is jelentős karriert futott be a Miss Hungary után, de sokan ezt figyelmen kívül hagyták, ami egy időben rosszul esett neki.

„Sokáig zavart, hogy mindenhol „leszépségkirálynőztek”, miközben 3 diplomát szereztem, éveket dolgoztam műsorvezetőként, de sokaknak akkor is „csak” a szépségkirálynő voltam”

– emlékszik vissza, hozzátéve azonban, hogy rájött, hogy azért a szépségkirálynőségre is rengeteg mindent tud építeni. Jelenleg azonban már nem erre alapoz, mivel pénzügyi területen dolgozik.

További hazai hírességek, akiknek 3 diplomájuk van:

Egy országosan ismert, egykori megasztáros énekesnő, aki most már anyuka;

A Feleségek luxuskivitelben című reality első évadainak egyik főszereplője.

(Kiemelt kép: dfp.hu)