Győzike 5 éve vetette ki a gyomorgyűrűjét, és most megmutatja, mennyit hízott azóta: Szörnyen érzem magam

Gáspár Győző, azaz közismertebb nevén Győzike ráállt a mérlegre és levideózta, mennyit mutat. Akkor ezek szerint mégsem volt igaz a nagy fogyás?

2024. február 29., 13:19

Szerző:

Győzike Instagramján egy meghökkentő videó jelent meg csütörtökön: az országosan ismert médiaszemélyiség azt mutatja meg, mennyit mutat a mérleg, ha rááll.

„Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló… 117 kiló.. Mi van? Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének, szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának. Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkozom! Hamarosan jelentkezem újra, az eredményekkel!”

– elkeseredésében Gáspár Győző egy disznóemojit is beszúrt oda, ahol a vágóhidat emlegeti, és olvasói tippjeit kéri, hogy hogyan tudna lefogyni.

A fenti poszt érdekessége, hogy tavaly októberben Gáspár Győző még arról posztolt, hogy milyen sokat fogyott.

„Fogyókúra keményen mínusz 62 kg és csak most kezdődik”

– írta egy olyan posztban, ami azóta eltűnt az Instagramról. Nem tűnt el viszont az alábbi jelent az Ázsia Expresszből, ami azt mutatja, hogy Győzike 2022-ben milyen formában volt.

Csak a Fradi

Legutóbb annak kapcsán hallhattunk rengeteget Gáspár Győzőről, hogy kiderült, hogy a Fradi szurkolója. Ezen az Újpest-drukker Curtis nagyon kiakadt, a következőket mondva:

„tudod, Győzike, a probléma a MIÉRT-tel van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások.”

Utólag azért meglepő ez a beszólás, mert most kiderült, hogy Curtis ugyanúgy fideszes, mint Győzike, mindenesetre Gáspárék rasszizmussal vádolták meg a volt focistát. A következőt írta neki Gáspár Győző:

„drága barátom! Soha semmilyen platformon nem nyilatkoztunk rólad negatív hangnemben! Nincs miért! Nem ismerjük egymást, nincsenek közös programjaink, te az RTL-nél vagy, mi a TV2-nél. [...] Nyugodtan legyél magadnak, csendben, ne a népeket uszítgatva ellenünk! Mellékesen megkérdezném, hogy téged ki fizet ezért, hogy ennyire utálj minket? Mert még az a jobbik eset, ha fizetnek érte, mert ha alapjáraton vagy ilyen rasszista, az ultragáz, amikor egy olyan csatornánál dolgozol, ahol állítólag hirdetik az elfogadást! Kérdezem én még egyszer: mi mikor bántottunk téged? Esetleg mikor pangáltuk a közvéleményt ellened? Mert ezt a reakciót nem tudom mire vélni tőled! Vagy ennyire hiányzik a kábszi? [...]”

(Kiemelt kép: Gáspár Győző Instagramja)

 

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.