Videó: Pécsi Ildikó fia nem érez bűntudatot, amiért a szülei belebetegedtek a válásába

Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba hosszú idő után először nyilatkozott. 

2023. február 24., 08:53

Szerző:

Nem gyakran nyilatkozik Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos fia, Szűcs Csaba. A férfi most kivételt tett és az édesanyja fogadott fiának, L. Péterfi Csabának szólalt meg a szüleivel való kapcsolatáról, valamint a válásáról, amire a szülei egészsége is ráment. 

Mint ismert, Szűcs Csaba és Pártos Csilla válása a nyilvánosság előtt zajlott, miután Pécsi Ildikó csúnyán összeveszett a menyével. A két nő viszonya sosem rendeződött, sőt a színművésznő sokáig az unokájával sem tartotta a kapcsolatot.

„Nem tudom még mindig megérteni, hogy miért nem tudtam édesanyámnál elérni, hogy ne nyilatkozzon, hogy próbáljon kimaradni ebből a történetből. Mindenáron szerettem volna, ő pedig egy dolgot tehetett volna. Egyszer kellett volna azt mondania, hogy nem nyilatkozom. Nem három bővített mondattal, hanem egy mondatban”

- mondta az interjúban Szűcs Csaba, amit a Bors szúrt ki. 

Pécsi Ildikó fia azt is elárulta, hogy miért nem érez bűntudatot: 

„Tudod, mekkora csata volt. Azt mondta édesanyám, hogy nem védem meg őt. Én úgy éltem meg, hogy én következetesen tartani szeretném magam ahhoz, amihez most is tartom magam, hogy ez két embernek a válópere, Szűcs Csabáé és Pártos Csilláé. Én nem nyilatkoztam, de édesanyám azt mondta, nyilatkozzak, védjem meg őt. Nem fogadta el tőlem azt, hogy nincs mit magyaráznunk ebben a történetben, én ezt betartottam, ő nem tartotta be. Nem titok előtted, hogy ez a kettőnk kapcsolatára is rányomta a bélyegét egy időszakban, amit én rettenetesen rosszul éltem meg. Nem egy mártírként ülök itt, persze. Nem hiszem, hogy nekem Pécsi Ildikót védenem kellett volna. Bűntudatot nem érzek, még akkor sem, ha ebbe az egészbe ők belebetegedtek. Ne értse félre senki, de semmi olyat nem tettem, amivel ezt okoztam volna a szüleimnek”

- nyilatkozta Szűcs Csaba.

A teljes interjút itt tekintheti meg:

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)