Pécsi Ildikó múltjából megdöbbentő titokra derült fény

Kiderült: Pécsi Ildikónak volt egy eltitkolt férje Szűcs Lajos előtt.

2022. november 3., 09:09

Szerző:

Decemberben lesz két éve, hogy elhunyt Pécsi Ildikó, akinek életéről most fogadott fia, L. Péterfi Csaba adott ki könyvet. A kötet Pécsi Ildikó hagyatékából származó dokumentumok felhasználásával készült, a címe Úgy, ahogy volt, és benne van többek között az is, a színésznő kapcsolata miért romlott meg Törőcsik Marival.

Az igazi szenzációra azonban csak most derült fény. L. Péterfi Csaba ugyanis egy olyan levelet talált Pécsi Ildikó hagyatékában, ami egy igazi és súlyos titkot árul el a színésznő életéről: Szűcs Lajos igazából a második férje volt. L. Péterfi Csaba többek között a következőket nyilatkozta erről a Blikknek:

„soha nem mesélt erről, de rábukkantam a levelezésre, amiben Ildikó megírta a szüleinek, hogy feleség lett. Ez is nagyon rá vallott, hogy levélben tájékoztatta az édesanyját és az édesapját. Először azt hittem, rosszul vannak dátumozva a levelek. Aztán rájöttem, hogy nem: Ildikónak volt egy házassága még Szűcs Lajos előtt.”

L. Péterfi Csaba nyilatkozatából az is kiderül, hogy Pécsi Ildikó minden bizonnyal pont ezért nem ment hozzá nagy szerelméhez, William Bukovihoz: mert már férjnél volt. Szűcs Lajossal aztán 1969-ben házasodtak össze és maradtak is együtt ötven évig, az egykori labdarúgó haláláig.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)