Pécsi Ildikó úgy megharagudott a fiára, Szűcs Csabára, hogy évekig nem állt vele szóba

Szűcs Csaba most beszél először arról, hova vezetett a konfliktusa édesanyjával, Pécsi Ildikóval.

2022. október 20., 08:53

Szerző:

Szűcs Csabáról ír a Story magazin új száma, aki egy olyan dolgot árul el édesanyjáról, Pécsi Ildikóról, amiről eddig még nem beszélt. Decemberben lesz két éve, hogy elhunyt a legendás színésznő, akinek életéről most fogadott fia, L. Péterfi Csaba adott ki könyvet. A kötet Pécsi Ildikó hagyatékából származó dokumentumok felhasználásával készült, a címe Úgy, ahogy volt, és benne van többek között az is, a színésznő kapcsolata miért romlott meg Törőcsik Marival.

Nos, Szűcs Csaba most arról beszélt a könyv megjelenése kapcsán, hogy az ő kapcsolata sem volt mindig zökkenőmentes édesanyjával. Szűcs Csaba első felesége, Pártos Csilla ugyanis hatalmas viszályba keveredett anyósával, Pécsi Ildikóval, amiből még per is lett. A férfi így beszél most arról az időszakról, amikor a legkeményebben, a nyilvánosság előtt dúlt a viszály édesanyja és felesége között:

„édesanyám nagyon rossz éveket élt meg emiatt. Ez töltötte ki a mindennapjait. Mondtam neki, hogy ne nyilatkozzon, és ez majdnem végérvényesen tönkre is tette a kapcsolatunkat. Jelentős idő volt, amikor édesapámmal a helyi áruháznál találkoztam, mert a feszültséget megpróbáltuk csökkenteni, és nem mentem az édesanyámhoz. Azt mondta, nem hajlandó velem beszélni, mert nem védem meg őt az újságokban. Nagy kár volt a végéért, mert így van egy kicsi árnyék az életművén, aminek nem kellene ott lennie.”

Szűcs Csaba hozzáteszi, hogy azért idővel sikerült rendezniük a dolgokat, és Pécsi Ildikó nagyon szerette fia második feleségét, és a kapcsolatukból született kisfiút egyaránt.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)