Ez lett Pécsi Ildikó máriabesnyői otthonának a sorsa

Mégsem dózerolták le a házat. 

2022. május 17., 12:49

Szerző:

Már régóta szó volt róla, hogy a néhai Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos máriabesnyői házát elbontják. Kiderült, hogy a telket egy befektető vette meg, aki az elmúlt évek során több társasházat is építtetett Gödöllőn. A 2020-ban elhunyt színésznő otthona egy 6000 négyzetméteres telekre épült. Végül szerencsére nem bontották le a házat, sőt valaki már be is költözött.

„Az örökös fiuk eladta a házat a 6000 négyzetméteres gyönyörű telekkel együtt. Egy család vette meg az ingatlant, akik a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem dózerolták le, hanem már be is költöztek és folyamatosan dolgoznak rajta, újítgatják, szépítgetik. Én már rég jártam a ház környékén, hiszen különösebben nekem ott már nincs teendőm és keresnivalóm sem. Nem tudatosan érzelmi okok miatt kerülöm el, mert én nem tárgyakhoz szoktam egyébként ragaszkodni, a saját emlékeimből, élményeimből táplálkozom. Én nagyon örülök, hogy az a liliomfa, amit kihoztunk a kertből, az túlélte és s most is gyönyörűen virágzik a Művészetek Házának belső udvarán. Azt is tudtam, hogy mely növények fontosak Ildikónak és azokat még az eladás előtt kimentettem és átültettem az én kertembe és azok szépen éldegélnek, de az még fontosabb, hogy Ildikó emléke tovább él”

- mondta a színésznő fogadott L. Péterfi Csaba a Kiskegyednek, amit a Bors szúrt ki. 

Pécsi Ildikó fogadott fia úgy tudja, hogy a telket felosztották és a kertrészt 6, vagy 7 részre szedte és így értékesítette. Elképzelhető, hogy a telken kislakásokat fognak építeni.

A Pécsi Ildikó halála utáni eseményekről írtuk

Megtörte a csendet Pécsi Ildikó volt menye: elege lett a hazugságokból

Hivatalos: Ő örökli Pécsi Ildikó több százmilliós vagyonát

Eladják? Pécsi Ildikó gödöllői házának kertjéből kivették a fákat

(Kiemelt kép: dfp.hu)