Megtörte a csendet Pécsi Ildikó volt menye: elege lett a hazugságokból

A színésznő halála után sem ér véget a viszály.

2021. szeptember 16., 10:18

Szerző:

Pécsi Ildikó tavaly december 5-én hunyt el, a koronavírus-járvány miatt azonban hagyatéki tárgyalása több hónapot csúszott, végül nemrégiben a bíróság döntött, és egyetlen fiának ítélte a színésznő nagyjából 400 milliót érő vagyonát.

A helyzet azonban korántsem volt egyértelmű, hiszen Pécsi Ildikó vélhetően több végrendeletet is írt. Egyet az ügyvédjénél hagyott letétben, ebben még férjével egymást jelölték meg örökösükként, azonban később is keletkezett egy, amiről végül kiderült, hogy abban viszont már mindent fiára hagyott. A bíróság végül ezt találta érvényesnek. A helyzetet pedig tovább bonyolította, hogy a hírek szerint fia és fogadott fia mellett volt menye, Pártos Csilla is követelt magának az örökségből, és az utolsó pillanatban megtámadta a végrendeletet ügyvédjével. 

Pártos Csilla és volt férje, Csaba között már évek óta húzódik a vagyonmegosztási vita, már 9 éve hadakoznak egymással. Bár Pécsi Ildikó exmenye nem szívesen nyilatkozott a témában eddig sem, most úgy döntött, megtöri a csendet és a TV2-nek eljuttatott egy közleményt.

A közleményben Pártos Csilla arról ír, hogy bizonyos személyek visszaélnek a családja hírnevével, illetve felhívta a figyelmet arra, hogy ő és fia nem közszereplők, így szeretné elkerülni, hogy az életükkel kapcsolatban illetéktelen személyek nyilatkozzanak. Továbbá arra a híresztelésre is reagált, miszerint ő korábban 80 milliónyi rokontartást követel.

„Közel húsz év házasság után a most már felnőtt fiammal a saját munkánk eredményéből tartjuk fenn magunkat. Ehhez a gyermekem nagykorúságáig húszezer forint gyermektartásban részesültem, miközben a fél életem munkája és a családom javai lettek befektetve ebbe a házasságba. Mindösszesen erre tartok igényt”

– idézi a Ripost

Pártos Csilla ügyvédje azt is cáfolta, hogy megtámadták volna a végrendeletet. Állítja, elfogadták a bíróság döntését, miszerint Csabára száll a színésznő vagyona. Az viszont igaz, hogy az egykori táncművész felvette kapcsolatot volt férjével, hogy bírósági eljáráson kívül tegyenek végre pontot a vagyonmegosztás kérdésére.

(Kiemelt kép: MTVA/ Zih Zsolt)