Pécsi Ildikó halála előtt bevallotta titkait, fogadott fia könyvet írt belőle

Fogadott fia lerántja a leplet Pécsi Ildikó magánéletéről.

2021. szeptember 1., 10:32

Szerző:

Pécsi Ildikó Magyarország első szexszimbóluma volt, regénybe illő életet élt, most pedig minden titkára fény derül! A színésznő halála előtt ugyanis tollba mondta legféltettebb titkait fogadott fiának. 

Bizalmasa, L. Péterfi Csaba több mint fél éven át dolgozott az életrajzi köteten, amely Pécsi Ildikó: Úgy, ahogy volt címmel jelenik meg. 80 éves korában, december 5-én elhunyt színésznő fiaként szerette L.Péterfi Csabát, aki éjszakánként írta meg a művésznő szellemi örökségét. A könyv számos olyan pikáns részletet is tartalmaz, amelyek nem jelenhettek meg a színésznő életében. Bár Pécsi Ildikó sírig tartó szerelemben élt Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgóval, a szexszimbólum lábai előtt hevertek a férfiak.

„Ildikó hetvenéves kora után kezdte el írni a saját életének történetét, persze rengetegszer változtatott rajta, kihúzott belőle. Később, amikor rájött arra, hogy vannak olyan történetek, amik az életében nem jelenhetnek meg, ekkor bízta rám a dolgot. Bizonyos tekintetben igencsak intimre sikeredett, rengeteg olyan történet van benne, amit még sosem hallhattunk”

– mondta L. Péterfi Csaba a Ripostnak, aki a napokban adja nyomdába a könyv kéziratát.

Egyébként a színésznő tolsó éveit is botrányok kísérték, halála után óriási vita tört ki az öröksége körül is, végrendeletét megtámadta a menye, így még a hagyatéki tárgyalások sem zajlottak le.

(Kiemelt kép: dfp.hu)