Eladják? Pécsi Ildikó gödöllői házának kertjéből kivették a fákat

Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba mondta el, mi történt.

2021. november 22., 14:19

Szerző:

Pécsi Ildikó tavaly december 5-én hunyt el, és a Ripost című lap vette észre, hogy a színésznő gödöllői házának kertjéből eltűnt két liliomfa. A dologgal kapcsolatban megkeresték L. Péterfi Csabát, aki Pécsi Ildikó fogadott fia és ő többek között a következőket mondta arról, hogy mi lett a fák sorsa:

„december 5-én, Ildikó halálának első évfordulóján nyílik egy állandó kiállítás róla, aminek már zajlanak a munkálatai. A Művészetek Házának a belső kertjét pedig Ildikóról fogjuk elnevezni. Ezért találtam ki, hogy a két kedvenc liliomfáját elhozzuk a kertjéből. [...] Az egyik a Művészetek Háza mellett áll most, a másodikat pedig a már említett belső kertbe ültettük át.”

Felmerül a kérdés, hogy mi lesz a ház sorsa a jövőben, és arra a kérdésre, hogy eladják-e, L. Péterfi Csaba a következőket mondta:

„arról, hogy a ház eladásra kerül, jelen pillanatban nem tudok nyilatkozni. A ház tulajdonosa Szűcs Csaba, így ő dönt a sorsáról. Annyit tudok, hogy jelenleg is folynak munkálatok a házban.”

A Pécsi Ildikó több száz milliós öröksége körül elhúzódó eljárásról szeptemberi cikkünkben írtunk bővebben, kattintson érte ide további információkért!

(Kiemelt kép: dfp.hu)