Hódi Pamela anno luxusórát kapott Berki Krisztiántól – a Rolex később eltűnt, majd megdöbbentő helyről került elő

Amikor Hódi Pamela kapott egy luxusórát akkori párjától, Berki Krisztián médiaszemélyiségtől, először azt mondta, hogy minek neki Rolex.

2023. november 23., 09:08

Szerző:

Csak holnap este kerül fel a YouTube-ra a Beköltözve Hajdú Péterhez következő adása Tóth-Hódi Pamela szereplésével, de már most botrány van belőle: Berki Krisztián édesanyja teljesen kiakadt már azon, ami a beharangozóban elhangzik.

Nos, ha ennyi nem lenne elég, a Blikk most még egy előzetest közöl a műsorból. Ebben Tóth-Hódi Pamela arra emlékszik vissza, amikor még Berki Krisztiánnal járt, és a médiaszemélyiség ajándékozott neki egy luxuskarórát. Az influenszer reakciója saját bevallása szerint a következő volt:

„mondom: minek nekem Rolex? Hiszen soha nem voltak azelőtt ilyen dolgaim... Aztán persze hordtam, de egyszer csak eltűnt az óra...”

Egy ideig keresték, hogy hova tűnhetett a több milliót érő Rolex, Berki Krisztián fel is vetette, hogy párja talán elvesztette. De aztán csak meglett:

„volt egy gardróbunk, amit mindig zárt, ám egyszer nyitva hagyta, én meg bementem... és a sporttáskájában benne volt az óra. Felvettem a csuklómra, jó volt rám. Mondom, nem hiszem el, hogy visszalopja az ajándékát!”

Persze az, hogy visszalopta az ajándékot, lehet, hogy eltörpül amellett, amit Hódi-Pamela szintén bevall az előzetesben: Berki Krisztián legalább három különböző nővel csalta meg őt.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)