Tóth-Hódi Pamela elárulta, Berki Krisztiánnal közös kislányuk hogyan tanul és mit sportol

Tóth-Hódi Pamela azt szintén elmondta, melyik tantárgyra fektetnek különös hangsúlyt.

2023. január 30., 12:22

Szerző:

Tóth-Hódi Pameláról és Tóth Bencéről kevesebbet hallunk, amióta végre a Nyerő Párosnak, de a médiaszemélyiség most elárult néhány részletet az életükről – írja a Blikk. A házaspár közös gyermeke, Evolet lassan két éves lesz, miközben Tóth-Hódi Pamela és egykori párja, Berki Krisztián közös gyermeke, Berki Natasa Zselyke már kilenc.

Vele kapcsolatban az anyuka a következőket mondja:

„kézilabdázik. Nagyon élvezi! Gondolkozom, hogy én is elkezdem valami amatőr csapatban itt a környéken, már ha van ilyen.”

Tóth-Hódi Pamela meg van elégedve azzal, ahogy nagyobbik lányának megy az iskola, és a jó eredményekben Tóth Bence segítsége is benne van:

„Bence sokat tanul vele itthon a dogák előtt, illetve vasárnap átveszik a heti anyagot. Járunk iskolán kívül külön angolra, mert nagyon szeretném, ha jól beszélné a nyelvet, és amint tud, nyelvvizsgázzon is le. Szerencsére jó a nyelvérzéke és a kedvenc tantárgya is az angol.”

És még egy érdekesség arról, hogyan áll hozzá Tóth-Hódi Pamela kislánya iskolai teljesítményéhez:

„van egy fontos szabály nálunk: dolgozatnál, ha azt mondja, hogy tudja az anyagot, és nem kell rá külön készülnünk, és mondjuk az nem lesz ötös, annak – finoman fogalmazva – nem örülök... Viszont ha szól, hogy ez és ez nem megy, gyakorolunk rá, és úgy sem lesz ötös, akkor egy mukkot sem szólok, hiszen megtettük, amit megkövetelt a haza.”

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)