Hódi Pamela kifakadt: utálja, ha így szólítják

Hódi Pamelát játékostársa bosszantotta fel a Tehetség első látásra című műsorban.

2022. november 21., 10:15

Szerző:

Érdekes jeleneteket eredményezett Tóth-Hódi Pamela újabb felbukkanása az RTL-en. A Berki Krisztián egykori partnereként megismert influenszer az ősszel mostani párjával, Tóth Bence futballistával szerepelt a Nyerő Páros című realityben. A csatorna most a Tehetség első látásra című show-ba hívta vissza, ahol első ránézésre kell megállapítani emberekről, hogy miben lehetnek tehetségesek.

A játékosok civil emberek, akiket egy-egy ismert személyiség segít, Hódi Pamela például egy Marci nevű fiatalembernek asszisztál, aki a stúdióban valamiért túlzott napfény ellen védő szafarikalapot visel. Vagyis az influenszer inkább csak segítene Marcinak, de a fiatalember rögtön egyedül dönt az alábbi jelenetben. Ezzel egyből fel is bosszantja Hódi Pamelát, aki a következőket jegyzi meg:

„meg se beszélted velem, minek vagyok itt?”

Az első kis összetűzés az alábbi videóban található.

Egy másik feladványon tűnődve aztán a kalapos játékos a következőt mondja partnerének: „énszerintem, Pami, jelöljük meg az utolsót!” Erre Hódi Pamela a következőt mondja:

„utálom, ha Paminak hívnak!”

Marci erre rögtön tisztelettudóan-humorosan helyesbít Pamelára, de a műsorvezető Istenes Bence később richtig lepamizza Hódit, figyelmeztetve őt, hogy sosem szabad mondani, hogy az ember mit nem szeret, mert akkor direkt mindig mindenki azzal fog jönni. Hát most már késő.

Jó hír mindenesetre, hogy Marci az adást győzelemmel zárta: több, mint 5 millió forintot vitt haza.

(Kiemelt kép: RTL/Tehetség első látásra)