Berki Krisztián édesanyja megdöbbenve reagált Tóth-Hódi Pamela bejelentésére: Szerinte ezzel jót tesz a kislányának?

Berki Krisztián édesanyja is csak a pénteki Beköltözvéből fogja megtudni fia halálának körülményeit.

2023. november 23., 08:14

Szerző:

Berki Krisztián édesanyja nyilatkozott a Borsnak annak kapcsán, hogy felkerült az internetre a Beköltözve Hajdú Péterhez holnap este megjelenő részének előzetese. Ebből kiderül, hogy a műsor vendége Tóth-Hódi Pamela lesz, aki a felvételen elmondja, hogy nagyobb lánya, Berki Natasa Zselyke hogyan találta meg édesapja, Berki Krisztián holttestét azon a bizonyos másfél évvel ezelőtti napon.

Júlia asszony most a Bors című kiadványnak mondta el, mennyire fel van háborodva, hogy ez a téma szóba fog kerülni Hajdú Péter műsorában:

„elmondja a tévében, hogy mi történt? Akkor én is onnan fogom megtudni. Hiszen nekem még nem mondta el senki, hogy pontosan mi volt abban a lakásban...”

Berki Krisztián édesanyja, aki korábban Berki Mazsit szidta rendszeresen, most a másik unokájának az édesanyját kritizálja:

„Pamela szerint ezzel jót tesz a kislányának? Aki tud írni és olvasni... Nem gondol bele, hogy ezzel felkavarja újra a gyermek lelkét? Ezt a tragédiát úgysem heverjük ki soha. Sem mi felnőttek, sem az a szegény gyerek.”

Persze minden bizonnyal az sem esett jól Júlia asszonynak, hogy pár héttel ezelőtt Berki Mazsi ugyanebben a műsorban vallott be rengeteg dolgot: hogy Berki Krisztián hányszor csalta meg, és hogy mi mindenben hazudtak a nyilvánosságnak.

(Kiemelt kép: YouTube/Frizbi TV)