Dér Heni a kislánya születéséről: Már „nagyban szültem”, amikor az orvos megérkezett – fotó!

Dér Heni és párja, Bakos Gergő új címlapfotón szerepelnek, mindkét gyermekkel. A két hónapos Blankáról először láthatunk képet.

2023. szeptember 14., 07:46

Szerző:

Dér Heni a kislánya születéséről mesél a Best magazin ma megjelent számában. A sztorihoz címlapfotó is tartozik, amin az énekesnő, a párja, Bakos Gergő és a két gyerek látható. Blanka júliusban született, és az alábbi róla az első nyilvánosan bemutatott kép.

Dér Heni első szülése igen kalandos volt: úgy alakult, hogy rendőri felvezetéssel mentek be a kórházba. Most is volt nagy rohanás, de azért nem ennyire. Az énekesnő azt meséli, hogy éppen lángost készített otthon, amikor érezte, hogy beindult a szülés:

„annyira hirtelen gyorsultak fel a dolgok! A kocsiban már 4-5 perces fájásaim voltak, de mire a kórház bejáratához értünk, már 2-3 percesek. Magamtól alig tudtam kiszállni az ülésből.”

A baba valamivel korábban érkezett a vártnál, így meglepetés volt, hogy beindult a szülés. Az orvos is csak a végére érkezett oda:

„mondjuk úgy, hogy már »nagyban szültem«, amikor az orvos is megérkezett. Tizenöt perccel később pedig a karomban tartottam a lányomat. Felfoghatatlan érzés volt.”

Sosem könnyű egy újszülöttel, és Dér Heni arról számol be, az első időszak számukra is nagyon kemény volt:

„sejtettük, hogy az első hónapok emberpróbálóak lesznek. Mégsem kérdés, hogy megéri-e.”

És már felmerült a harmadik baba kérdése is:

„mondta az orvosom, hogy ha tervezünk harmadikat – márpedig tervezünk –, akkor legalább most már sokkal elővigyázatosabbak leszünk, időben befekszem majd a kórházba, hogy ne kelljen útközben megszülnöm a gyerkőcöt.”

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)