Dér Heni ezért ment szülni rendőri felvezetéssel: Kiszálltam, akkor látták, hogy én vagyok

Dér Heni elmesélte, hogyan ismerték fel a rendőrök.

2022. április 30., 10:19

Szerző:

Dér Heni szerepelt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor tegnap, azaz péntek esti adásában a Life TV-n. A 36 éves énekesnő az adásban a showman kérdésére szülése történetét is elmesélte, amiben egy véletlennek köszönhetően nagy szerepet kapott a rendőrség is. Amikor ugyanis Dér Heni az első fájásokat kezdte érezni egy hajnalon, férjével, Bakos Gergővel elindultak autóval be a kórházba. Azonban hatalmas dugóba kerültek, a fájások pedig sűrűsödtek.

„Az M3 bevezetőnél így megállt a sor, és sehova... És mondtam, megint fáj, de akkor már nem voltam vicces kedvemben, akkor már nem nagyon tudtam beszélni, hanem csak kapaszkodtam. És akkor már egyre erősebbek jöttek. Mondta a Gergő, hogy »ne viccelj már, ezek hárompercesek már!« Hát mondom, pedig... És akkor elkezdtünk kalkulálni, a GPS szerint még 40 perc volt a kórház. A Gergő érezte, hogy ennek a fele se tréfa, és képzeld el, hogy pont velünk szemben jött egy rendőrautó, és akkor már nem nagyon tudtam figyelni arra, hogy mit mond, mert akkor már tényleg koncentráltam, egyre erősebben. Csak arra lettem figyelmes, hogy letekerte az ablakot, és szólt a rendőröknek: »ne haragudjanak, uraim, a feleségemnek kétperces fájásai vannak, és nagyon gyorsan be kéne jutnunk a SOTE 2-re, tudnának segíteni«? »Persze, uram, azonnal!« – nem látta, hogy kik vagyunk, de nem is ez a fontos. Sokan azt gondolták, hogy mi ezt direkt csináltuk. De nem. Ott rögtön ment utána, és amikor odaértünk a kórházhoz, segítettek nekünk, és kiszálltunk, nyilván felvették a Gergő adatait, ilyenkor fel kell venni, hogy a rendőr miért használt megkülönböztető jelzést. Kiszálltam, akkor látták, hogy én vagyok. Megköszöntem nekik, és én elindultam be szülni”

– így meséli el Dér Heni annak a történetét, hogy hogyan jutottak be a kórházba.

Magával a szüléssel kapcsolatban is volt egy érdekesség: Dér Henit a szülés közben kereste gyakorlatilag az összes lap, nyilván nyilatkozatért, ami természetesen az adott helyzetben lehetetlen volt. Az énekesnő mégis megdöbbent, hogy egyáltalán honnan tudták az újságok, hogy éppen szül, de hamarosan ez is kiderült.

„A cuki rendőrök, az aranyosak, akik egyébként tényleg jót akartak, mert nem rossz szándékból, de jelentették a police.hu-n a napi esetet. Annyit írtak oda, hogy »egy ismert énekesnőnek segítettünk ma bejutni a kórházba«”

– emlékszik vissza Dér Heni. Mivel ő volt az egyetlen ismert énekesnő, aki akkoriban mindenórás volt, a fenti jelentés nyomán az újságok azonnal kitalálták, hogy róla van szó.

Íme a teljes videó.

(Kiemelt kép: dfp.hu)