Fogyás: Király Viktor most árulta el, pontosan mennyi volt a maximális súlya – háromszámjegyű!

Király Viktor esetében a házassági válság játszott kulcsszerepet abban, hogy a testsúlya minden korábbinál magasabb lett, mielőtt idén év elején diétázni kezdett volna.

2024. június 12., 15:23

Szerző:

Király Viktor februárban jelentette be, hogy már a hónap eleje óta küzd a 2023-ban felment kilók ellen. A fogyókúra azóta is tart, és a Megasztár-győztes énekes rengetegszer beszélt már arról, hogy mivel jár a számára az életmódváltás. Egy fontos számot azonban csak most árult el a Best magazin ma megjelent számában.

Király Viktor erről a súlyról indult meg lefelé

Király Viktor a fogyásának-életmódváltásának történetét onnan kezdi, amikor 2008-ban, tehát immár több, mint 15 évvel ezelőtt megnyerte a Megasztár negyedik szériáját.

„Sokan még mindig arra a csontsovány Viktorra emlékeznek, aki huszonnégy évesen, a Megasztárban elindult. Ez zavar, mert időközben felnőttem. És azon a válogatón is volt már egy kis pocakom, sőt, sokszor kellett az elmúlt tizenöt évben fogyókúráznom, mert sajnos jojózom. De olyan, hogy 110 kilóról kellett kezdenem a diétát, még soha nem volt. Ezen a ponton, bevallom, már zavart a súlyom is, de ennél is rosszabb volt tudomásul venni, hogy mindez azért van, mert nincs rendben a lelkem. Tökéletes iskolapéldája vagyok annak, hogy ha az ember elengedi magát, sorra omlik össze minden az életében, de az az igazság, hogy abban a pillanatban, ahogy elkezdtem kicsit jobban odafigyelni magamra, tényleg minden elkezdett körülöttem újra működni: újra egymást érik a jó dolgok az életemben. Boldogok vagyunk Anitával, Kolennel, és az új videóklippel a zenélés is a helyére került az életemben”

– meséli Király Viktor, elárulva, hogy 110 kilós testsúlyról kellett leküzdenie magát most.

Király Viktor női diétát alkalmaz

Király Viktor olyan kevés kalóriát visz be egy nap, amennyi a nőknek szokott lenni az irányszám, de azt mondja, neki ez működik.

„Tudom, hogy sokan megmosolyognak, amikor azt mondom, napi 1200 kalóriát eszem meg ezért, ez ugyanis lányoknak való diéta. Valóban, de nekem ez válik be. És nekem nem a súlyom számít, hanem hogy most jól érzem magam a bőrömben. Sokan csak a módszereimre kíváncsiak, hogy mikor és mit eszem, ez hány kalória összesen, és mennyit járok konditerembe. Ez sem titok, elárulom, de fontosnak tartom elmondani, szerintem amikor valaki érzi, hogy kész megoldani a problémáit az életében, ahhoz nem csak a testét, hanem a lelkét és az agyát is karban kell tartania”

– meséli az énekes, elismerve, hogy fanatikus diétázó lett belőle mostanra, annyira komolyan veszi az egészet. Rendkívül precízen számolgatja mindig a kalóriákat, hogy ezt a bizonyos 1200-at sose lépje túl, sosem hagyja ki a konditermet, de arra is gondot fordít, hogy ne csak a testét, hanem a lelkét is gondozza: pszichológushoz is jár. Király Viktor legújabb dala az alábbi.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)