Diéta: fél év alatt 20 kilót fogyott a TV2 sztárja – ezt iktatta ki az étrendjéből

Látványos eredményt hozott a diéta Molnár Sanyinál, aki két éve a Sztárban sztár leszek! versenyzőjeként tűnt fel.

2024. augusztus 22., 12:24

Szerző:

Már majdnem elért egy lélektani határt Molnár Sanyi, amikor megfogadta, hogy itt a diéta ideje. A TV2-nél feltűnt, majd eltűnt, majd visszatért énekes most a Mokkában mondta el, milyen lépésekkel fogott neki a fogyókúrának, és hogy milyen szép eredményeket ért el.

Molnár Sanyi és a diéta

A 2022-es Sztárban sztár leszek! után Molnár Sanyi eltűnt, és miután olyan nagy horderejű változások történtek az életében, mint például egy szakítás és ugye a címben említett diéta, úgy érezte, elérkezett az idő, hogy visszatérjen az énekléshez. Az új klipjének a címe Vízió, a múlt héten került fel a YouTube-ra, és a fodrászként-tánctanárként dolgozó énekes azt mondja, hogy a klipet a kedvenc sorozata, a Bridgerton család ihlette.

A friss interjúban Molnár Sanyi a következőkkel kezdi, arról számolva be, hogy mi volt az a pillanat, amikor megszületett benne a komoly elhatározás, hogy diétázni fog:

„Amikor ráléptem a mérlegre és ránéztem, hogy 98 kiló, azaz majdnem százat mutat, akkor azt éreztem, hogy ez így nem normális. Amikor a harmadikra próbáltam felmenni a keresztgyermekeimhez, akkor már lihegtem, és egyébként táncos lévén ez így nem módi. Úgy voltam vele, hogy muszáj lesz valamit csinálni, mert ez így nem mehet tovább. Úgyhogy ez volt egy ilyen villámcsapás, ahogy ránéztem arra a mérlegre.”

Az alábbi kép májusban készült, amikor már nagyban dübörgött a fenti villámcsapás által beindított diéta.

Diéta: vacsora nélkül

Amikor Molnár Sanyi nekifogott a fogyókúrázásnak, először az étrendjén igazított egy kicsit:

„Elkezdtem abbahagyni a vacsorát. Úgy voltam vele, hogy kezdjük kicsiben. Nálam vagy az van, hogy vagy nagyon csinálok valamit, vagy nagyon semmit nem csinálok. Úgyhogy most kipróbáltam ezt a módszert, nálam ez működik. A harmadik nap kezdtem azt érezni, hogy tök jól alszom, mélyen alszom, pihent vagyok, higgadt vagyok, nem vagyok sárkány – akkor tuti működik a dolog! Utána kezdtem az, hogy egy picit visszavettem a szénhidrátból, és utána megkerestem egy személyi edzőt, akivel régen dolgoztam, [...] és izmot építettünk.”

Molnár Sanyi hozzáteszi, hogy minden márciusban kezdődött el, azaz még teljesen hat hónap sem telt el, hogy nekilátott a diétázásnak, és máris lement róla 20 kiló (bár az utóbbi két hétben egy pár ezekből visszajött – viccel az énekes az interjúban). Molnár Sanyi azt mondja, hogy még 5 kilót szeretne leadni, és azt reméli, hogy ezt a célt egy éven belül szeretné elérni. Hát ha fél év alatt 20 kiló lement, akkor elég valószínűnek tűnik, hogy a maradék 5 kilóhoz elég lesz még hat hónap. Akárhogy is, drukkolunk Molnár Sanyinak, hogy sikeres legyen a fogyókúrája.

(Kiemelt kép: Molnár Sanyi Instagramja)