Korda György fogyókúrába kezdett, Balázs Klári viszont nagyon aggódik valami miatt

Korda György és Balázs Klári pénteki koncertjük kapcsán adtak interjút, és szóba kerül a fogyókúra is!

2024. augusztus 22., 09:51

Szerző:

Korda György és Balázs Klári augusztus 23-án a Budapest Parkban lépnek fel, de talán nem is ez a legérdekesebb a TV2 friss interjújában, hanem azt, hogy a 85 éves táncdalénekes fogyókúrába kezdett.

Korda György és Balázs Klári

Sztárvendégek teszik majd még izgalmasabbá Korda György és Balázs Klári pénteki koncertjét, és ők is rengeteget szerepelnek a Tények Plusz alábbi riportjában, de most koncentráljunk inkább arra, amit maga a házaspár mond az interjúban.

„Elhatároztam, hogy kicsit, úgy 3-4 kilót leadok. Nem olyan egyszerű!”

– jelenti be Korda György az alábbi interjúban, aminek kapcsán Balázs Klári rögtön azzal viccel, hogy ez jó, akkor ezentúl nem kell főznie.

Van azonban egy bökkenő, ami Balázs Klárit kissé aggasztja:

„Én nagyon rendesen megcsinálom azokat az ételeket, amiket ő is, én is megehetünk. Csak aztán hetente kétszer van két kártyaparti, az egyik ulti, a másik póker a barátokkal, és ott én már nem látom, hogy Gyurika mit eszik meg, amit nem lehetne!”

Korda György azt mondja, hogy a szobabiciklizés, esetleg futás most a kánikula miatt szóba sem jön, de sajnos az úszást sem vállalhatja be a gyorsabb fogyás érdekében:

„Uszodába elmenni, nekem ez egy kicsit necces: megcsúszom vagy valami! És egyáltalán mindig olyan aranyos, fiatal kollégákkal vagyunk körülvéve, akik csontvékonyak! Irigylem őket, hogy annyit ehetnek, amennyit akarnak!”

Balázs Klári erre viccesen leteremti az urát, hogy medence helyett inkább a boldogságban ússzon és ne panaszkodjon annyit – alább lehet megnézni a teljes videót.

Korda György kímélő ételeken, kávé nélkül

Egy korábbi interjúból emellett az is kiderült, hogy Korda Györgynek jelenleg nem engedélyezi a neje a kávéfogyasztást, írta a Story.hu még a hónap elején. Balázs Klári a következőket mesélte a kánikula kapcsán a férjéről:

„A hűvös lakásban vagyunk, amikor csak tehetjük. Ilyen melegben az étrendünket is módosítottuk, gyümölcsöket, salátát eszünk, semmi nehezet. Gyuri ilyen melegben nem kap kávét. A vérnyomása miatt gondolom azt, hogy jobb, ha nem issza. Érdekes módon a színpadon nekünk nincsenek különleges kívánságaink, ott nem érezzük, ha fáj a fejünk, vagy valami nem komfortos. Ott megszűnünk, és valami más dolgozik helyettünk.”

Amiből viszont a legnagyobb kánikulában sem enged Korda György, az a folyamatos öltönyviselés. Hogy miért ragaszkodik ehhez az izzasztó viselethez, arról többet olvashat itt, korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)