Korda György végre elárulta, miért van öltönyben a legnagyobb kánikulában is

Van, aki egy szál semmiben is ájuldozik mostanában a melegtől, Korda György ezzel szemben ilyenkor is öltönyben jár.

2024. augusztus 14., 14:52

Szerző:

Azt mondják, az idősebbek számára még nehezebb elviselni a hőséget, mint a fiatalabbaknak, de Korda György 85 évesen is öltönyben dacol a Celsius fokokkal. Alább találja, hogy miért.

Balázs Klári kényelmetlen autóban, Korda György kánikulában

Korda György és Balázs Klári szerepelnek a hot! magazin ma megjelent számának címlapján. Az apropó Balázs Klári hetvenkettedik születésnapja, és az énekesnő többek között arról beszél a lapban, hogy milyen extravagáns ajándékokat szokott kapni a férjétől erre az alkalomra.

„Egyszer kaptam tőle egy gyönyörű, almazöld sportkocsit. Én csak arról tudtam, hogy lesz egy ünnepség, majd aztán megláttam az autót, de eszembe sem jutott, hogy az az enyém, amíg Gyuri oda nem adta a kulcsot. Nagyon szép volt, de annyira alacsony, hogy végül vettünk inkább egy kényelmesebbet”

– emlékszik vissza Balázs Klári.

Az interjú egy másik érdekes részlete az, amit a címben emeltünk ki. Bár a hőség mindenki szervezetére nézve megterhelő, Korda György akkor sem hajlandó nekivetkőzni. Így beszél erről a témáról:

„Ebből sosem engedek! Soha senki sem fog a színpadon rövidgatyában vagy rövid ujjú ingben látni! Ebben a melegben persze nincs rajtam mindig nyakkendő, de az öltöny elengedhetetlen. Lehet, hogy ez egy rossz beidegződés, de szeretek elegáns lenni.”

Hát igen, Korda György az örök eleganciától Korda György. A 85 éves énekes tegnap például a turnébusz előtt is öltönyben fényképezkedett.

Korda György és Balázs Klári a TikTokon

Kordáék egyébként nemcsak az Instagramon és a Facebookon hódítanak, hanem a fiatalabbak körében kedveltebb TikTokon is. A Story.hu szúrta ki az alábbi felvételt, amiben Korda György megkérdezi Balázs Klárit, hogy az énekesnő tudja-e, hogy a férje mitől fél a legjobban az életben.

„Én azt gondolom, hogy amikor már úgy döntünk, hogy nem megyünk színpadra. Ettől az időszaktól te nagyon félsz”

– válaszolja erre Balázs Klári az alábbi felvételen, de ez a jó válasznak csak a fele. Korda György így válaszol:

„Ez az egyik. De mitől félek még? Attól félek, hogy hogyan fogok veled találkozni egy másik életben. Megígérted, de hát…”

Balázs Klári erre a következő szavakkal nyugtatja a férjét:

„Gyuri, ott leszek, és jeleket adok neked!”

Alább találja a teljes videót, amiből az is kiderül, hogy mi minden szokott lenni Balázs Klári retiküljében.

(Kiemelt kép: Kordáék hivatalos Instagramja)