Oszvald Marika elárulta, mivel küzd 72 évesen a kánikula ellen: Enyhüljön az idő, könyörgök

Oszvald Marika élő adásban jelentkezett be a Mokka című műsorba a TV2-n a kánikula kellős közepén, döbbenetes dolgot mutatott.

2024. július 11., 11:29

Szerző:

Ha nincs elég napfény az ön napjában, akkor engedje, hogy Oszvald Marika csempésszen bele még egy kis derűt! A 72 éves operettsztár a Mokka mai adásában döbbenetes méretű cukkínit is mutatott (vagy ízlés szerint rövid i-vel cukkinit, ki hogyan ejti). Oszvald Marika azt mondja, a jókora terményből akár tökfőzeléket is lehet készíteni, de kirántva szintén finom.

Oszvald Marika és a kánikula

Oszvald Marika elárulta, hogyan bírja a kánikulát: könnyű neki, mert két lakása közül a gödöllői házához medence is tartozik, így minden napot egy fürdéssel indít, és aztán ha nap közben nagyon melege van, szintén fürdik egyet.

„Most, hogy ennyire borzalmasan nagyon meleg van, ez egy üdítő dolog, így ébredni, mert az embernek teljesen fölfrissíti a szervezetét. De egyébként is korán kelő vagyok, mert locsolok, ugye későn érek haza, este már nem tudok locsolni, korán kelek, mint egy parasztasszony, és csinálom a kertet is, mert itt nagyon sok tennivaló van. És amikor melegem van, akkor putty!, beugrom. Nem vagyok olyan, aki kifekszek a medence szélére és napozik vagy valami, hanem ha nagyon melegem van, akkor megmártózok”

– meséli Oszvald Marika, hogy hogyan védekezik a hőmérséklet ellen.

Oszvald Marika és az úszás

A mindig energikus Oszvald Marika élő adásban is belement a medencébe a riporterrel együtt, aki menet közben egy ponton meg is kérte a 72 éves operettsztárt, hogy mutassa meg kedvenc úszásnemét. Oszvald Marika többször lebukik a víz alá az interjú közben, viszont azt mondja, annak ellenére, hogy gyerekként műugró volt, sosem úszott különösebben jól. Így fogalmaz:

„Te, én műugró voltam! Én toronyugrottam gyerekkoromban, de úszni soha nem tudtam olyan igazán. Tehát nem voltam jó úszó. Például volt olyan, hogy színész-újságíró verseny, hát én úgy lemaradtam!”

Az interjú vége felé Oszvald Marika a következő szavakkal búcsúzik:

„Picit enyhüljön az idő, könyörgök!”

Alább találja a teljes interjút, érdemes a play gombra kattintani!

Úszni nehéz

És ha már az úszni kevésbé jól tudó médiaszemélyiségeknél tartunk, megjegyzendő, hogy tegnap pedig az RTL rivális műsorában, a Reggeliben vallotta be Járai Máté, hogy nem volt túl jó az úszástudása, így felnőttként ment el egy oktatóhoz, és rengeteg mindent csak jó negyvenévesen tanult meg. Most már azonban annyira jól megy, hogy indul majd a jövő héten a Balaton-átúszáson:

„3 éve, amikor a Survivor volt, és tudtam, hogy rengeteg vízi feladat lesz, akkor én azért elmentem egy úszásoktatásra, ahol csak engem oktattak, tehát nem gyerekekkel kerestük a gumikacsákat a víz alatt. Én például azt, hogy úgy menjek le a víz alá, hogy nem kell befogni az orromat, azt most tanultam meg felnőtt fejjel. És iszonyú büszke voltam, és mentem haza, [mondtam] a Kírának, hogy egy újabb gumikacsát/gumifókát hoztam föl! Te annyira cuki vagy, hogy ennek 40 évesen így tudsz örülni! De tényleg, ez egy nagyon jó élmény, ha valamit felnőtt fejjel tanulsz meg.”

Ide kattintva nézheti meg az ehhez kapcsolódó videót tegnapi cikkünkben, amelyből az is kiderül, milyen bizarr balesetet szenvedett Járai Máté úszás közben.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)